Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζόν Τραβόλτα- Τόμ Κρουζ: Το γκέι μυστικό τους φυλασσόταν για 30 χρόνια

Τζόν Τραβόλτα- Τόμ Κρουζ: Το γκέι μυστικ...

Δημοσίευμα "βόμβα" του περιοδικού Star

«Τρεις δεκαετίες πίσω, ο Τζον Τραβόλτα έδειξε ένα τεράστιο ενδιαφέρον για έναν όμορφο, ελάχιστα γνωστό ηθοποιό που τον έλεγαν Τομ Κρουζ- και τον πήρε μαζί του μακριά για μία εβδομάδα σε ένα απομονωμένο, άγριο μέρος», λέει το δημοσίευμα του περιοδικού Star που ξάφνιασε, προκάλεσε θόρυβο και -φυσικά-συζητήσεις, τουλάχιστον αρχικά.

Το άγριο και απομονωμένο μέρος που αναφέρεται το δημοσίευμα, δεν είναι άλλο από το δάσος του Όρεγκον, εκεί που βρίσκεται η σχολή της Σαϊεντολογίας. 

«Ο Τζον κυριολεκτικά απέκτησε εμμονή με τον Τομ , αφού τον είδε στην ταινία "Risky Business”. Προσπαθούσε συνεχώς να γνωρίζει νέους ηθοποιούς που έδειχναν ότι θα έχουν μία καλή πορεία. Ανάμεσά τους έπιασε με μια ματιά τον Κρουζ», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο, ενώ πηγή του περιοδικού λέει: «Ο Τζον είχε τη συνήθεια να θέλει να γνωρίζει νέους σέξι άντρες που θαύμαζε τη δουλειά τους- μου είπε ότι θέλει να συναντήσει τον Μπραντ Ντέιβις και τον Κρίστοφερ Ριβ  όταν είδε τις ταινίες τους "Midnight Express" και "Superman".

Όταν είδε τον Τομ έβαλε τους ανθρώπους του να του διαμηνύσουν ότι θέλει πολύ να τον συναντήσει. Ο Τομ, κολακευμένος, συμφώνησε να συναντηθούν και έτσι έγινε. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα πολυτελές Γαλικό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς».

Επίσης, το περιοδικό ισχυρίζεται ότι «οι δυο τους κανόνισαν λίγο αργότερα μία απόδραση στο Όρεγκον, που ήταν εκείνη που άλλαξε τη ζωή του Τομ για πάντα, αν όχι και των δυο», αναφερόμενο σε μία εκδρομή που έκαναν το 1985, την περίοδο που ο Κρουζ έκανε σκληρή προετοιμασία για βελτίωση της φυσικής κατάστασής του για τον ρόλο του στην ταινία "Top Gun", η οποία έγινε στο κέντρο της Σαϊεντολογίας.

Τέτοιου είδους πληροφορίες δίνονται στο θέμα του Star, ενώ δε λείπουν βέβαια και διάφοροι χαρακτηρισμοί για τους δυο ηθοποιούς όπως το «παιδαράδες»! Οι αναφορές στις φήμες και στα όσα λέγονται για το ότι οι δυο τους είναι ομοφυλόφιλοι σαφέστατα και συμπεριλαμβάνονται στο δημοσίευμα, ενώ στο εξώφυλλο υπάρχει η φωτογραφία της γυναίκας του Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, να ουρλιάζει, με την ερώτηση: «Τι ξέρει η Κέλι;».

Οι διαψεύσεις, τα σχόλια ακόμα και η ειρωνεία για το δημοσίευμα που έχουν γίνει από διάφορα Μέσα είναι πολλές, ενώ οι δυο αστέρες δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα με το δημοσίευμα ούτε έχουν αφήσει υπονοούμενα ότι θα κινηθούν νομικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight