Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολιτική θύελλα απο τα συνθήματα των ΟΥΚ για την "Πόλη", στις παρελάσεις

Πολιτική θύελλα απο τα συνθήματα των ΟΥΚ...

Πόλεμος αναρτήσεων και δηλωσεων

Πολιτική θύελλα και σοβαρό εσωκομματικό πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσαν τα εθνικιστικά συνθήματα που φώναξαν οι άνδρες των ΟΥΚ στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου. Οι ΟΥΚάδες φώναξαν ότι θα μπουν στην Πόλη και θα υψώσουν την ελληνική σημαία, γεγονός που έφερε έντονες αντιδράσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης αναφέρει: «Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση, είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο». Και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου, σε μήνυμά της στο Facebook, έκανε λόγο για «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία».

Eπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση που κρατά στο θέμα των παρελάσεων εξαπέλυσε η ΝΔ. Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος, Κωστας Καραγκούνης επισημαίνει πως «το «όχι» στις παρελάσεις έγινε χθες «ναι» μαζί με χορούς».

Από την πλευρά της κυβέρνησης, τα αδικαιολόγητα επιχείρησε να δικαιολογήσει ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είπε ότι το βίντεο είναι... περσινό. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας:

«Ο υπουργός ενημέρωσε τον βουλευτή ότι διέταξε έρευνα για το γεγονός, υποστήριξε ωστόσο ότι οι άνδρες της ΟΥΚ τραγουδούσαν απλώς το τραγούδι 'Μακεδονία ξακουστή' που εκείνη την ώρα παιάνιζε η μπάντα, ενώ τα άλλα συνθήματα που αναφέρονται στα σχετικά δημοσιεύματα αφορούν την περσινή παρέλαση, όταν ο ίδιος δεν ήταν υπουργός».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις