Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: O μαέστρος της Μπαντίνας "έφυγε" νωρίς - Σήμερα η κηδεία του Ανδρέα Γιαννόπουλου

Πάτρα: O μαέστρος της Μπαντίνας "έφ...

Στις 3.30 το μεσημέρι

Ο πρώην μαέστρος της Μπαντίνας του Δήμου Πατρέων Ανδρέας Γιαννόπουλος ήταν ένας άνθρωπος χαμογελαστός και η αγάπη του για τη μουσική και τους μικρούς μουσικούς της μπαντίνας, έκδηλη. Η είδηση  του χαμού του στα 55 μόλις χρόνια του σόρπισε βαθιά θλίψη στην Πάτρα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Παραλίας Πατρών. Δύσκολες ώρες για την σύζυγό του και τον γιο του, αλλά και για όλους τους συγγενείς και φίλους.

Ο Ανδρέας Γιαννόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε υποβληθεί πρόσφατα σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στη Μονάδα του ΠΓΝΠ.

Ο Ανδρέας Γιαννόπουλος ήταν επί 15 χρόνια μαέστρος στη Μπαντίνα και συνταξιοτήθηκε το 2011.

Η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Γιαννόπουλου, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην τοπική κοινωνία, τα social media γέμισαν απο συλλυπητήρια μηνύματα. Φίλοι, συνεργάτες και απλοί πολίτες τον αποχαιρετούν με μηνύματα όπως:

"O "μαέστρος" έφυγε για ένα άλλο ταξίδι ! Θα παίζει τις μουσικές του από εκεί ψηλά και θα συνεχίζει να μεταδίδει την δική του αισιόδοξη ματιά όπως πάντοτε έκανε και στα δύσκολα" !

Το τελευταίο δημόσιο μήνυμα του ίδιου απο το κρεβάτι του πόνου ήταν στις 16 Μαρτιου, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του, όταν και έγραψε:

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους μου ευχήθηκαν την ημέρα των γεννεθλίων μου! Εύχομαι απο καρδιάς και εγώ προσωπική, οικογενειακή ευτυχία και κυρίως υγεία σε όλους μιάς και είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Ευχαριστώ και πάλι...είναι σημαντικό να αισθάνεσαι οτι έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε σκέφτονται και νοιάζονται για σενα"...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

 

Πάτρα: Θλίψη σε μικρούς και μεγάλους μουσικούς της πόλης - Έφυγε απο τη ζωή ο πρώην μαέστρος της μπαντίνας Ανδρέας Γιαννόπουλος

 


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις