Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανοιξιάτικες προτάσεις από τις fashiondolls.gr

Ανοιξιάτικες προτάσεις από τις fashiondolls.gr

Η Γιούλη Ασημακοπούλου στην φωτογράφιση του Μαρτίου

Oι fashiondolls.gr υποδέχτηκαν την Άνοιξη του 2015 με την συλλογή του Μαρτίου να κάνει πράγματι τη διαφορά. Όπως κάθε μήνα, έτσι και τώρα, η φωτογράφιση συζητήθηκε και κέντρισε το ενδιαφέρον. Άλλωστε σ’ αυτήν συμμετείχε ένα πρόσωπο-έκπληξη.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Γιούλη Ασημακοπούλου, με την οποία οι fashiondolls.gr συνεργάζονται, αφού αναλαμβάνουν συχνά το styling στα video clip αλλά και σε live εμφανίσεις της. Η γνωστή τραγουδίστρια συμμετείχε στη φωτογράφιση του Μαρτίου στο ρόλο του μοντέλου.

Οι fashiondolls,gr επιμένουν στο boho chic look και για τη φετινή Άνοιξη προτείνουν καμπάνες παντελόνες σε έντονα χρώματα, με λαχούρια, σχεδιασμένα και ραμμένα από τις ίδιες, αέρινα μακριά φορέματα, πολλά αξεσουάρ στα χέρια και το λαιμό και hindi flash tattoos.

Για τις πιο καθημερινές εμφανίσεις οι fashiondolls,gr προτείνουν τα νέα handmade frou frou t-shirts, που είναι κι αυτά σχεδιασμένα και ραμμένα από τις ίδιες, συνδυασμένα με τη σειρά denim, στην οποία αφήνουν επίσης την πινελιά τους.

Υπενθυμίζεται πως οι δημιουργοί του www.fashiondolls,gr, η Γιώτα Κοντογεωργοπούλου και η Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, αναζητούν διαρκώς νέα σχέδια και νέες συνεργασίες και πλέον, πέρα από τα χειροποίητα κοσμήματα και ρούχα με τα οποία ξεκίνησαν, διαθέτουν και έτοιμο ραμμένο ρούχο.

Ολόκληρη τη συλλογή προτάσεων και προσφορών των fashiondolls.gr  μπορείτε να τη βρείτε στο www.fashiondolls.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά