Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κολόμβος στο thebest.gr: "Υψηλοί οι στόχοι με Εθνική και Ολυμπιακό"

Κολόμβος στο thebest.gr: "Υψηλοί οι...
Λαλιώτη Αμαλία

Ο Πατρινός διεθνής θέλει να ζήσει το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Χριστόδουλος Κολόμβος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από το ΝΟΠ, αλλά γρήγορα κατάφερε να ξεχωρίσει κερδίζοντας μία θέση στην Εθνική ομάδα και στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει πανηγυρίσει πολλούς τίτλους.

Ο Πατρινός διεθνής μιλά στο thebest.gr για την καριέρα, αλλά και για τους στόχους του.

Tα τελευταία χρόνια αγωνίζεσαι στον Ολυμπιακό, πώς είναι να παίζεις στην κορυφαία ελληνική ομάδα;

Είναι η πέμπτη χρονιά που είμαι στον Ολυμπιακό και πραγματικά όλα κυλούν πολύ καλά σε οργανωτικό επίπεδο. Είναι σημαντικό το ότι βρίσκομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ με Δ.Σ. αξιόλογο.

Είμαι ευχαριστημένος αγωνιστικά, όμως θέλαμε να κάνουμε κάποια καλύτερα αποτελέσματα στην Ευρώπη. Επανήλθαμε στις νίκες και παλεύουμε. Σε ότι αφορά τώρα την Ελλάδα δεν υπάρχει άλλος στόχος από το νταμπλ.

Θεωρείς ότι βοηθά τον Ολυμπιακό το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος;

Δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για εμάς το γεγονός  ότι δεν παίζουμε δύσκολα παιχνίδια στην Ελλάδα. Οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι υψηλοί και δεν μπορεί να χρησιμοποιούμε κάτι τέτοιο για δικαιολογία.

Πόσο εύκολο είναι να έχεις τον ίδιο προπονητή στην Εθνική και στην ομάδα σου;

Δεν είναι εύκολο το ότι έχουμε τον ίδιο προπονητή, αλλά το γεγονός ότι είμαστε αρκετοί παίκτες από την ίδια ομάδα και γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλο.

Το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής ξεκινά. Έχεις δει το ΝΟΠ ή τη ΝΕΠ φέτος;

Όχι, αλλά θα ήθελα να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι τους.  Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι πρέπει να υπάρχει μία πατρινή ομάδα στη μεγάλη κατηγορία και κυρίως ο ΝΟΠ. Η Πάτρα έχει γράψει τη δική της ιστορίας στην Α1 Εθνική.

Οι στόχοι με την Εθνική;

Στην Εθνική είναι η τρίτη φορά που συμμετέχω και ο πρώτος στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς και ο μεγαλύτερος αυτός των Ολυμπιακών αγώνων, αλλά και γενικά υπάρχουν πολλές κορυφαίες διοργανώσεις στη συνέχεια.

Θέλουμε να δώσουμε το παρών σε αυτές και μην ξεχνάμε ότι η Εθνική έχει μεγάλη παράδοση που θα πρέπει να συνεχιστεί, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Πώς είναι να αντιμετωπίζεις στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής πόλο των ανδρών δύο πρώην συμπαίκτες σου, τους Καραμπέτσο και Μπιτσάκο;

Χαίρομαι πάρα πολύ ειδικά με τον Καραμπέτσο είμαστε πιο κοντά γιατί υπάρχει και αυτός ο ανταγωνισμός Ολυμπιακού και  Παναθηναϊκού και κάνουμε πλάκα μεταξύ μας.

Για τον Μπιτσάκο (σ.σ. παίζει στον Υδραϊκό)  χαίρομαι πάρα πολύ να τον βλέπω πάλι να παίζει σε μία ομάδα με αθλητές που είναι σημαντικοί για το πόλο ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports