Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Για 30 εκατ. στο Κατάρ ο Τσάβι!

Για 30 εκατ. στο Κατάρ ο Τσάβι!

«Αντίο» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο λέει ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα

Στα 35 χρόνια του πια, ο Τσάβι Ερνάντες, αναμφισβήτητα ο κορυφαίος μέσος της γενιάς του και εν πολλοίς ένας από τους πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχθηκε και κυριάρχησε το «τίκι-τάκα», δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε κάποτε. 

Βέβαια, αυτό ισχύει για τα ευρωπαϊκά γήπεδα, εκεί δηλαδή που το ποδόσφαιρο παραμένει εξόχως ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις στις οποίες ο γεννημένος το 1980 αθλητής προφανώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. 

Το ίδιο δεν ισχύει όμως σε όλες τις γωνιές του κόσμου και ιδιαίτερα στο Κατάρ όπου τα τελευταία χρόνια το χρήμα ρέει άφθονο για παλιές δόξες, αφού η ασιατική χώρα προσπαθεί συνεχώς να διατηρείται στον… αφρό εν όψει και της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Λαμβάνοντας υπ όψιν αυτό το γεγονός αλλά και τη σχέση της Μπαρτσελόνα με τη συγκεκριμένη χώρα (μην ξεχνάμε και τη συνεργασία με το Qatar Foundation στη φανέλα των «μπλαουγκράνα»), μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη η απόφαση του Τσάβι να μεταναστεύσει στην Ασία.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η «AS» που υποστηρίζει ότι υπέγραψε ήδη σε ομάδα του Κατάρ, παρά τις πιέσεις που είχε και από συλλόγους του MLS.

Φυσικά και τα 10 εκατ. ευρώ ετησίως που του πρόσφερε η Αλ Σαντ έπαιξαν και αυτά το ρόλο τους και έπεισαν τον Τσάβι να πει το «ναι» σε συμβόλαιο τριών χρόνων με την ομάδα, ενώ θα υπάρχει και ηδυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη. 

Ο Τσάβι δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά θα έχει και ενεργό συμμετοχή στα τμήματα υποδομής, ενώ παράλληλα θα εκτελεί και χρέη «πρέσβη» του συλλόγου στο εξωτερικό.

 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports