Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Ο Σπανός είναι Αιγιώτης, μένει εκεί και είναι αδύνατο να κάνει κάτι τέτοιο"

"Ο Σπανός είναι Αιγιώτης, μένει εκε...

Τόνισε ο μάρτυρας της Παναχαϊκής Διονύσης Ζορμπάς στον αθλητικό δικαστή

Ενώπιον του αθλητικού δικαστή βρέθηκε το πρωί η ΠΑΕ Παναχαϊκή, προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο και για την αποβολή του προπονητή, Δημήτρη Σπανού.

Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι ο τελευταίος απώθησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και κατά την έξοδό του απώθησε τον 4ο διαιτητή, με την υπεράσπιση των Αχαιών να τονίζει ότι εκ παραδρομής αναφέρθηκε το όνομά του, αφού υπήρξε σύρραξη μεταξύ πλέον των 40 ατόμων... Μάλιστα, στάθηκε στο γεγονός ότι ο παρατηρητής στην έκθεσή του δεν έχει αναφέρει το παραμικρό για βιαιοπραγία.

Η ΠΑΕ είχε κάλεσει μάρτυρα τον φίλαθλο, Διονύση Ζορμπά, ο οποίος ανέφερε: «Κάθομαι πάντα πίσω από τον πάγκο και δεν είδα τίποτα. Έγινε «μύλος».

Ο Πιζ του Παναιγιαλείου έκανε σκληρό φάουλ σε ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και ο Δημήτρης Σπανός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να τους χωρίσει και να αποτρέψει τον διαπληκτισμό.

Ο διαιτητής ήταν αδύνατο να μπορέσει να διακρίνει τι έγινε, αφού μπήκαν μέσα οι πάγκοι των δύο ομάδων και αστυνομικοί. Υπολογίζω ότι περίπου 50 άτομα ήταν μέσα. Εξάλλου, ο Σπανός είναι Αιγιώτης, μένει στο Αίγιο και έχει θητεύσει στον Παναιγιάλειο, οπότε ήταν αδύνατο να κάνει κάτι τέτοιο».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports