Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Η απώλεια του Ανδρέα Γιαννόπουλου, κάνει τον κόσμο της παρεχόμενης μουσικής παιδείας, πιο φτωχό"

Πάτρα: "Η απώλεια του Ανδρέα Γιαννό...

Κοινή δήλωση των μελών του Δ.Σ. στο Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων

"Τα μέλη του Δ.Σ. στο Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων, πριν τη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση του, πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα της είδησης του θανάτου του Ανδρέα Γιαννόπουλου, Αρχιμουσικού της Μπαντίνας της Δημοτικής Μουσικής και προχώρησαν από κοινού στην εξής δήλωση:

«Η απώλεια του Ανδρέα Γιαννόπουλου, κάνει από σήμερα  τον κόσμο της παρεχόμενης μουσικής παιδείας στην περιοχή μας, πιο φτωχό.

Ο πρώην Μαέστρος της Μπαντίνας του Δήμου Πατρέων «έφυγε», αφήνοντας πίσω του ένα πλούσιο έργο μεταδοτικότητας και δράσης, στο πλαίσιο της συλλογικότητας, μέσα από την μουσική παίδευση των νέων.

Αυτό του το έργο ήταν, που γέννησε μέσα από την Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων, δεκάδες νέους μουσικούς, στη διάρκεια της δεκαπενταετούς του θητείας στο τιμόνι της».

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Οργανισμού αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Γιαννόπουλου, να προβεί στην κατάθεση στεφανιού στη σορό του, να παραστούν τα μέλη του Δ.Σ. στη νεκρώσιμη ακολουθία και να  κυματίσει μεσίστια η σημαία στο κτίριο της Δημοτικής Μουσικής.   
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις