Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φυντάνης: "Κύριοι της διοίκησης, μήπως με χρησιμοποιήσατε;"

Φυντάνης: "Κύριοι της διοίκησης, μή...

O έμπειρος τεχνικός μίλησε για το διαζύγιο του με τον Ηρακλή Ψαχνών

Έντονα δυσαρεστημένος από την απόφαση των ιθυνόντων του Ηρακλή Ψαχνών να λύσουν τη συνεργασία τους εμφανίστηκε ο έμπειρος τεχνικός.

Βάλλοντας κατά της διοίκησης του Ηρακλή Ψαχνών ο Ηλίας Φυντάνης επεσήμανε πως οι ιθύνοντες των Ευβοιωτών τον χρησιμοποίησαν προκειμένου να αποφευχθεί ο απευθείας υποβιβασμός. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πετάξει σπόντες και για μερικούς ποδοσφαιριστές, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο έμπειρος τεχνικός αναφέρει: «Σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη ένας δημοσιογράφος ο κ. Αποστολίδης Αποστόλης, φίλος της ομάδος και αγαπητός στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, μου είχε πει (μιλάμε για τις πρώτες ημέρες) "Ηλία τα πράγματα είναι επικίνδυνα και χρειάζεται Ηράκλειο άθλο για σώσεις την παρτίδα". Είχε δίκιο αφού σε επτά αγωνιστικές που ήμουν στην ομάδα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός 4 ομάδες που πρωταγωνιστούν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ , ΑΠΟΛΛΩΝ & ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ και εντός 3 ομάδες ΑΕΚ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, ΦΩΣΤΗΡΑ.

Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι η ομάδα θα πάει σίγουρα στα play out. Το πέρασα αυτό γρήγορα στους ποδοσφαιριστές που με καλή ψυχολογία, αλλαγή τακτικής στα παιχνίδια, με πάθος και εξυπνάδα, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Η ομάδα σ’ αυτά τα παιχνίδια ποτέ δεν συμπλήρωσε 18αδα. Είχαμε πάντα τραυματίες βασικών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Κύριοι της διοίκησης με φωνάξατε και μου είπατε ότι «μόνο εσύ μπορείς να σώσεις την ομάδα, γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, ως ακατόρθωτα. Δηλαδή έκανα για τις δύσκολες αυτές αγωνιστικές και δεν κάνω για τα play out; Μήπως ξεχνάτε τις επιτυχίες που είχα την τελευταία χρονιά;
Πρωτάθλημα με ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και άλλες τέσσερις φορές που εργάστηκα με επιτυχία σ’ αυτή; Πρωτάθλημα με ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ! Οδήγησα την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στο μπαράζ με την ΚΑΡΔΙΤΣΑ! Σώθηκε ο ΒΥΖΑΣ! Οδήγησα τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στα play out και άλλα πολλά.

Γιατί αναφέρετε ότι το 0-0 με τον πολύ δυνατό ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ εκτός ήταν αποτυχία; Δεν περάσαμε με τον βαθμό αυτό στα play out; Έπρεπε να κερδίσουμε;
Με τον ΦΩΣΤΗΡΑ (4-2) δεν μου λέγατε ότι τέτοια μπάλα δεν έχουμε ξαναπαίξει; Με την ΑΕΚ (1-3) που μας έδωσε συγχαρητήρια και ο κ. Μπάγεβιτς, δεν λέγατε ότι αν παίζουμε έτσι θα σωθούμε και στα μπαράζ; Με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ (2-1) δεν ήρθε Ο Μονεμβασιώτης στα αποδυτήρια και μας είπε συγχαρητήρια σ' όλους αξίζατε σήμερα τουλάχιστον την ισοπαλία; Δεν μου είπατε ότι η ομάδα σήμερα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ έκανε το καλύτερο της παιγνίδι; Με τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ που χάσαμε 1-0 με αυτογκόλ δεν ήμασταν καλοί; Με τα ΧΑΝΙΑ που χάσαμε από δύο ανύπαρκτα πέναλτι και ένα αστείο γκολ; Με την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ που δεχτήκαμε πάλι αυτογκόλ;

Μήπως με χρησιμοποιήσατε για να πάει η ομάδα στα play out; Και για τους δικούς σας λόγους με απομακρύνατε; Μήπως επειδή η ομάδα έγινε αντρική και πιο νεανική που διψούσε για διάκριση; Μήπως επειδή παραγκωνίστηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος είχαν θέση βασικού και επειδή δεν δούλευαν στην προπόνηση έμειναν εκτός ομάδος;

Όπως πίστευα ότι η ομάδα θα πάει στα play out, έτσι πίστευα και είχα πει ότι με τον γυρισμό των 6 τραυματισμένων ποδοσφαιριστών η ομάδα θα σωθεί και στα μπαράζ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ' όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σ αυτά τα παιχνίδια. Σε όλους τους συνεργάτες μου, φροντιστές, συντηρητές του γηπέδου, καθώς και σε όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα μας και στα δύσκολα. Καθώς επίσης και στους ποδοσφαιρικά υγιείς δημοσιογράφους. Τέλος εύχομαι την επιτυχία που είχε η ομάδα να περάσει στα play out να την έχει και στους αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν. Με εκτίμηση, Η. Φυντάνης».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports