Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σάμαρης: "Υπάρχει πάντα καλή ψυχολογία σε μία αλλαγή προπονητή"

Σάμαρης: "Υπάρχει πάντα καλή ψυχολο...

Τόνισε ο Πατρινός διεθνής

Ο Πατρινός διεθνής Ανδρέας Σάμαρης μίλησε στην εφημερίδα «Goal», όπου αναφέρθηκε στον αγώνα της Εθνικής μας με την Ουγγαρία λέγοντας ότι υπάρχει πίεση αλλά και καλή ψυχολογία στους παίκτες της Ελλάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής χαφ της Μπενφίκα: 

Για την αλλαγή ψυχολογίας που διαφαίνεται στην Εθνική ομάδα: "Υπάρχει πάντα καλή ψυχολογία σε μία αλλαγή προπονητή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο προηγούμενος είναι κακός, ο επόμενος καλός. Αυτό συμβαίνει πάντα με όλες τις ομάδες, με όλους τους προπονητές. Σίγουρα όμως υπάρχει διάθεση γιατί αντιλαμβανόμαστε πού βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η Εθνική μας ομάδα και καταλαβαίνουμε ότι αυτό πρέπει να αλλάξει".

Για τις διαφορές μεταξύ Ρανιέρι και Μαρκαριάν: "Είναι μικρό το χρονικό διάστημα για να το πούμε αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν διαφορές. Έχουν άλλη φιλοσοφία, προέρχονται από διαφορετικές ποδοσφαιρικές σχολές, αλλά το θετικό είναι ότι ο κ. Μαρκαριάν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, γνωρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και τη γλώσσα και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο για εμάς. Από τις πρώτες ομιλίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλει να εστιάσει στην ψυχολογία μας και με τη χρήση της ελληνικής γλώσσας μας μιλά απευθείας και τον καταλαβαίνουμε πολύ καλύτερα".

Για την πίεση που υπάρχει ενόψει του ματς με την Ουγγαρία: "Ο αντίπαλος μοιάζει με τους υπόλοιπους, όλες οι ομάδες είναι στα μέτρα μας. Το ότι καταφέραμε ουσιαστικά να μην πάρουμε τους απαιτούμενους βαθμούς στα πρώτα ματς είναι λάθη δικά μας καθαρά. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε αν έχουμε κάνει λάθη και ποια είναι αυτά.

Η πίεση πάντα υπάρχει και την έχει δημιουργήσει η Εθνική ομάδα με τις επιτυχίες που έχει συνηθίσει τον κόσμο σε μεγάλα ευρωπαϊκά και παγκόσμια τουρνουά. Υπάρχει πίεση και την καταλαβαίνουν τα πιο παλιά παιδιά, που έζησαν μεγάλες στιγμές και ζουν αυτές τις μαύρες σελίδες ως τώρα στα προκριματικά. Αυτό πρέπει να αντιστραφεί. Το συζητάμε και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε. Έχουμε αναλάβει όλα τα παιδιά τις ευθύνες μας και νομίζω ότι στο τέλος η πίεση θα μας κάνει καλό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πατρινός Ανδρέας Σάμαρης δεν ξεχνά την γενέτειρά του! Τι δώρο έκανε στην παλιά του ομάδα

Ανδρέας Σάμαρης: Ένα... παραμύθι από τη Βάρδα ως τη Λισαβόνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports