Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Βιτάλη και Γλυκερία έρχονται και πάλι για μία live εμφάνιση στην Πάτρα

Βιτάλη και Γλυκερία έρχονται και πάλι γι...
Μαρτάτος Tάκης

Το Σάββατο 4 Απριλίου στο κέντρο Αστέρια Live

Αυτό το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 ολοκληρώνουν τις πολύ επιτυχημένες live εμφανίσεις τους στην Ιερά Οδό στην Αθήνα ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τις Γλυκερία και Ελένη Βιτάλη. Η μουσική τους παράσταση μάγεψε το κοινό και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Λίγες λοιπόν μέρες μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων τους που συνεχίστηκαν για 3 ακόμη Σάββατα (14, 21 και 28 Μαρτίου), οι δύο κυρίες του μουσικού σχήματος, οι σπουδαίες λαικές ερμηνεύτριες, Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία, που την παραμονή των Θεοφανείων, 5 Ιανουαρίου του 2015, είχαν εμφανιστεί στην γιορτινή Πάτρα στο κέντρο Αστέρια Live στο κάτω μέρος της Τριών Ναυάρχων, ξανάρχονται για μία και μοναδική live εμφάνιση αυτή τη φορά το Σάββατο του Λαζάρου 4 Απριλίου 2015.

Οι σχετικές αφίσες που προαναγγέλλουν την νέα τους εμφάνιση στο Αστέρια Live ήδη έχουν μπει σε κεντρικά σημεία της πόλης της Πάτρας.

Με διαδρομές που συνενώνονται στον άξονα καλό τραγούδι, οι δύο αυτές εξαιρετικές καλλιτέχνιδες (την Ελένη Βιτάλη την είδαμε πρόσφατα και στο αφιέρωμα στον συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στον Alpha) δεν έμειναν στα τετριμμένα.

Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, χάρισαν φέτος στο κοινό ένα πρόγραμμα πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς, μαζί και με τον Γιώργο Νταλάρα με την πολύχρονη πορεία στο ελληνικό τραγούδι. Ο Γιώργος Νταλάρας είχε και την γενική καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος της Αθήνας.

Μία γεύση λοιπόν από αυτό το πρόγραμμα και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Πατρινοί το Σάββατο 4 Απριλίου 2015.

Την Γλυκερία και την Ελένη Βιτάλη, ίσως της πιο μεγάλη φωνή μαζί με την Χαρούλα Αλεξίου στην μεταπολιτευτική Ελλάδα θα συνοδεύουν και οι μουσικοί τους.

*Μαζί τους θα εμφανιστεί και ο Βασίλης Προδρόμου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View