Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο του 91χρονου Κωνσταντίνου Αράπη

Πάτρα - Ένας χρόνος συμπληρώνεται από το...

Τελείται μνημόσυνο το Σάββατο - Την Παρασκευή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Αράπης" στην Πάτρα

Ένας χρόνος κύλησε αφότου έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 91 χρονών, ο Κωνσταντίνος Γεωργ. Αράπης, ο οποίος ήταν ο δημιουργός της αλυσίδας των γνωστών σούπερ μάρκετ ''Αράπης''.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του, θα τελεστεί αυτό το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στις 8.30 το πρωί στο τέλος της Θείας λειτουργίας, στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Οβρυά, ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του εκλιπόντος εμπόρου – επιχειρηματία. Στον ίδιο ναό είχε τελεστεί και η κηδεία του.

Ο εκλιπών είχε τρεις γιους, τον Γιώργο, τον Νικόλαο και τον Διονύσιο. Ήταν παντρεμένος με την Αφροδίτη Αράπη και είχε ευτυχήσει να δει και 7 εγγόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 στις 12 το μεσημέρι θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του ομίλου σούπερ μάρκετ «Αράπης» στην Πάτρα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Μαιζώνος 22-24, έναντι παλαιού κτιρίου Αρσακείου. Το νέο κατάστημα περιμένει τους Πατρινούς με πολλές μοναδικές προσφορές.

Να θυμίσουμε πως η εταιρεία «3Α Αράπης Supermarket» ιδρύθηκε το 1984 στην Πάτρα και αποτελεί μια από τις πιο αξιόλογες επιχειρήσεις στην Αχαική πρωτεύουσα και την ευρύτερη περιοχή. Ιδρυτές και ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι τα τρία αδέρφια Γεώργιος, Νικόλαος και Διονύσιος Αράπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην λιανική πώληση τροφίμων αλλά και στο χονδρικό εμπόριο, τροφοδοτώντας πληθώρα καταστημάτων εντός και εκτός Πατρών.

Ιστορικά το πρώτο κατάστημα δημιουργήθηκε το 1984 στην περιοχή της Οβρυάς ενώ ακολούθησαν το κατάστημα επί των οδών Παναχαϊκού και Σμύρνης, το κατάστημα επί της οδού Δημ. Γούναρη στην πλ. Ομονοίας το 2006 και το 2009 συστάθηκε το κεντρικό κατάστημα στην περιοχή των ΤΕΙ επί των οδών Καλαβρύτων και Μεγ.Αλεξάνδρου, στο οποίο εδρεύουν παράλληλα η κεντρική αποθήκη και το κεντρικό λογιστήριο.

Κατόπιν ακολούθησαν 3 ακόμη καταστήματα επί της οδού Ζακύνθου και Κύπρου, το κατάστημα στα Βραχναίικα Πατρών αλλά και αυτό στην περιοχή των Δεμενίκων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις