Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: "Έχτισαν" με βουνά γαρύφαλλα την Νατάσσα Θεοδωρίδου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: "Έχτισαν" με βουνά γαρύ...

Πλήθος Πατρινών έσπευσε να απολαύσει την αυθεντική λαϊκή τραγουδίστρια

Το μοναδικό ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Γιώργου Θεοφάνους, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Πατρινοί που βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης, στο «Ακρωτήρι» του Ρίου. Μαζί με τους δυο καλλιτέχνες, εμφανίστηκαν ο τραγουδοποιός Ακης Δείξιμος, και ο κωμικός Παντελής Καναράκης, όπως και όλο το σχήμα που συμμετείχε στο «Φως» των Αθηνών.

Φυσικά το μαγαζί ήταν κατάμεστο, καθώς πλήθος Πατρινών έσπευσε να απολαύσει την αυθεντική λαϊκή τραγουδίστρια, η οποία φρόντισε να τους «αποζημιώσει» με το παραπάνω.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου, εμφανίστηκε στην σκηνή στη 1.20 το πρωί και  τραγουδούσε ως τις 5.15 το ξημέρωμα, έχοντας στο πιάνο τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, σε μεγάλα κέφια.

Μάλιστα, στα τραγούδια – ύμνους της Νατάσσας, όπως τα «Δύσκολες στιγμές», «Ελα που φοβάμαι», «Κόκκινη γραμμή», «Παλιόκαιρος», «Δεν σ’αδικώ», «Δε θέλω τέτοιους φίλους» , «Σου βάζω δύσκολα», «Φεγγάρι», «Δίπλα σε σένα» και στα αξεπέραστα «Καμιά φορά», «Ποιός να συγκριθεί μαζί σου», «Θα με θυμηθείς», «Δεν ξέρω πόσο σ’ αγαπώ» προκλήθηκε ντελίριο στους θαμώνες.

Μάλιστα δεν έλειψε και ο «λουλουδοπόλεμος», καθώς τα μπροστινά τραπέζια «έχτισαν» τη λαϊκή τραγουδίστρια με βουνά από γαρύφαλλα.

Προς το τέλος της βραδιάς, όπως άλλωστε το συνηθίζει στα κέντρα με τη Θεοδωρίδου, εμφανίστηκε ο αχαιός μετρ των δημοσίων σχέσεων της κοσμικής Αθήνας Γιώργος Ντάβλας, ο οποίος τραγούδησε το «ένα ρολόι ναυαγισμένο» καταχειροκροτούμενος.

Στο «Ακρωτήρι» βρέθηκαν και οι αδελφές Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, πρώην επικεφαλής του περιοδικού Hello, οι οποίες κατάφθασαν με τη δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Νατάσα Ράγιου, καθώς επίσης επιχειρηματίες και πολλές παρέες γνωστών Πατρινών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight