Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα:Ανοίγει αύριο η έκθεση τουρισμού Activetrip-Το Σάββατο τα επίσημα εγκαίνια

Πάτρα:Ανοίγει αύριο η έκθεση τουρισμού A...

Στην αίθουσα Αίγλη του εμπορικού κέντρου Veso Mare

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κύριος Απόστολος Κατσιφάρας θα απευθύνει χαιρετισμό και θα εγκαινιάσει την 8η Έκθεση Τουρισμού Activetrip, το Σάββατο ώρα 11.30 το πρωί στην αίθουσα Αίγλη του εμπορικού κέντρου Veso Mare. Ωστόσο οι πύλες της Έκθεσης ανοίγουν από την Παρασκευή ώρα 5.30 το απόγευμα.

Το ξεκίνημα της Έκθεσης, που θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Κυριακής, γίνεται με τους καλύτερους οιωνούς και αναμένεται όπως και τα προηγούμενα χρόνια  να έχει μεγάλη επισκεψιμότητα.

Σήμερα Παρασκευή η Έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι τις 9.30μ.μ και η είσοδος είναι ελεύθερη. Όσο αφορά το πρόγραμμα του ένθετου Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας και των παράλληλων εκδηλώσεων για σήμερα, έχει καταρτιστεί ως εξής:

18.30  Γευσιγνωσία από την Ομάδα Βιοκαλλιεργητών Δυτικής Ελλάδος

19.30 Παρουσίαση δράσεων από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

20.00  Εμφάνιση Χορευτικού Τμήματος του Πολιτιστικού Οργανισμού  Δήμου Πατρέων

Η Έκθεση διοργανώνεται από το Κέντρο Επικοινωνίας και Προβολής Τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), έχει την υποστήριξη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), της αιρετής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδος, του Επιμελητηρίου Αχαΐας, του Ο.Λ.ΠΑ. καθώς και την συνεργασία του Πολιτιστικού Οργανισμού-Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Πατρέων. Εξάλλου χορηγοί είναι οι Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, Γέφυρα ΑΕ, Υπεραστικό Κτελ Αχαΐας, Veso Mare, Ster Cinemas, Digiland, Ξενοδοχείο Αστήρ. Τέλος στο Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας συμμετέχουν οι Σύλλογος Αρχιμαγείρων Αχαΐας, Agrino, Αχάια Clauss, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Βέργη, Πατραϊκή Ζυθοποιία –Διώνη, ποτοποιία Χάχαλης, Λουκουμοποιία Κούλου, Οινομεσσηνιακή,  Αχαϊκό Εντελβάις, Friesland Campina, Κουνινιώτης και Ομάδα Βιοκαλλιεργητών Δυτικής Ελλάδος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View