Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνάντηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το θαλάσσιο μέτωπο

Πάτρα: Συνάντηση με τους βουλευτές του Σ...

Ζήτησαν να προχωρήσει άμεσα η παραχώρηση

Μέλη της πρωτοβουλίας ενεργών πολιτών,της ΟΙΚΙΠΑ, του Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αχαϊας, επισκέφθηκαν την Τρίτη 24/3/2015 τους Βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τις ενέργειες των προαναφερόμενων φορέων στην διεκδίκηση της Οριστικής Παραχώρησης του Θαλασσίου Μετώπου, για τις απόψεις που αντάλλαξαν δυο μέρες πριν με τον κ. Δήμαρχο Πατρέων και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής.

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν:

"Υπενθυμίσαμε στους κυρίους Βουλευτές την δημόσια δέσμευση του κ. Πρωθυπουργού, στην προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα τρεις μέρες πριν τις εκλογές της 25/1/2015, δέσμευση η οποία δικαιώνει τις διεκδικήσεις της πόλης.

Ζητήσαμε από τους κυρίους Βουλευτές να ενεργήσουν ταχύτατα στους αρμόδιους Υπουργούς Ναυτιλίας και κυρίως τον Υπουργό Οικονομικών, για να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα κενό η οριστική παραχώρηση.

Οι κύριοι Βουλευτές, γνωρίζοντας πολύ καλά το θέμα, υποσχέθηκαν ότι θα ενεργήσουν στα πλαίσια των δικών τους αρμοδιοτήτων, δεσμεύτηκαν μάλιστα σε έναν μήνα να έχουμε νέα συνάντηση, ελπίζουμε, με καλές εξελίξεις.

Εμείς, θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια συντονισμού κοινωνικών και επιστημονικών φορέων, δημιουργίας συνθηκών ευρύτερων κινητοποιήσεων.

Με μεγάλη μας ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής για την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου και άλλων εκδηλώσεων στον μόλο της Αγίου Νικολάου το Σάββατο 4 Απρίλη.

Χαιρετίζουμε τις εκδηλώσεις, θα συμμετέχουμε και θα εργαστούμε για αυτές με όλες μας τις δυνάμεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Κινητοποιήσεις ξανά για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου - "Στα όπλα" στις 4 Απριλίου

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις