Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μιλάει με Καβακά ο Ηρακλής Ψαχνών - Παρελθόν ο Φυντάνης

Μιλάει με Καβακά ο Ηρακλής Ψαχνών - Παρε...

Από τον έναν πρώην τεχνικό της Παναχαϊκής στον άλλο

Η διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών δεν πήρε επίσημα θέση στα σενάρια που κυκλοφορούσαν από την Κυριακή το βράδυ σχετικά με την επικείμενη αποχώρηση του Ηλία Φυντάνη από την τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα, ο ίδιος με δηλώσή του την Τρίτη είχε καλέσει όποιον τον αμφισβητεί να το κάνει επίσημα. Τελικά, χθες το απόγευμα ενημερώθηκε από τη διοίκηση για το τέλος της συνεργασίας τους έπειτα από απόφαση του ΔΣ.

Έτσι, ο 53χρονος τεχνικός αποτελεί παρελθόν μετά από επτά αγώνες στους «πράσινους» και ενώ στελέχη της ΠΑΕ προ ημερών χρέωναν σε... ποδοσφαιριστές τη φημολογία περί απομάκρυνσής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του , πριν ακόμα το ματς του Ηρακλή Ψαχνών με τον Αχαρναϊκό έγιναν επαφές με τον Τίμο Καβακά, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τον πάγκο του ΑΟ Χανιά. Το όνομά του είναι βέβαιο ότι βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υποψήφιων να διαδεχτούν τον Φυντάνη και να οδηγήσουν την ομάδα της Εύβοιας στα play out.

Υπενθυμίζεται ότι ο διάδοχος του 53χρονου θα είναι ο 4ος προπονητής για τον Ηρακλή Ψαχνών τη φετινή σεζόν, αφού είχαν προηγηθεί οι Γιώργος Κούτσης, Γιώργος Φοιρός.

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports