Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων "Θανάσης Τσιπινάκης" - Ποιοι είναι στο Δ.Σ.

Πάτρα Ιδρύθηκε ο Σύλλογος Φίλων της Ορχή...

Βασικός σκοπός η διατήρηση και προβολή του πολιτιστικού και καλλιτεχνικού έργου του Θανάση Τσιπινάκη και της Ορχήστρας

Ολοκληρώθηκαν  στις 13/3/2015  οι διαδικασίες στο Ειρηνοδικείο και το Πρωτοδικείο Πατρών για την ίδρυση και την έγκριση καταστατικού του  Συλλόγου ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΥΚΤΩΝ ΕΓΧΟΡΔΩΝ «ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΙΠΙΝΑΚΗΣ»ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ, με σκοπό τη διατήρηση και προβολή του πολιτιστικού και καλλιτεχνικού έργου του Θανάση Τσιπινάκη και της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων, την παροχή στήριξης στην Ορχήστρα, τη διάδοση του Πολιτισμού μέσα από την Τέχνη της Μουσικής κ.λ.π.

Το προσωρινό πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου που όρισε το Δικαστήριο συγκροτήθηκε σε Σώμα σήμερα στις 23/3/2015 ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      :  Κωνσταντίνος Τσιπινάκης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ              : Γεώργιος Ζεππάτος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Ευάγγελος Μαντάς

ΤΑΜΙΑΣ                             : Ανθή Ταμβάκη

ΜΕΛΟΣ                              : Αναστασία Σωτηροπούλου

 

 

Το προσωρινό Δ.Σ. θα οργανώσει το Σύλλογο και στη συνέχεια θα συγκαλέσει, το συντομότερο δυνατόν, την πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση των τακτικών μελών του Συλλόγου για την εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το εγκεκριμένο Καταστατικό.

Ο Σύλλογός μας θα παρέχει προς την Ο.Ν.Ε  του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» μια συμπληρωματική ηθική και οικονομική στήριξη, πέρα από τη στήριξη που της παρέχει ο «Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων» στον οποίο οργανικά υπάγεται, χωρίς να εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στη λειτουργία και στο καλλιτεχνικό έργο της Ορχήστρας, σύμφωνα με το Καταστατικό.

Με την Ορχήστρα, τον Πολιτιστικό Οργανισμό και τον Δήμο Πατρέων, ο Σύλλογος συνδέεται με σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και αγαστής συνεργασίας, ώστε να εξυπηρετηθεί ο κοινός μας σκοπός, της στήριξης δηλαδή της Ορχήστρας, που τιμά και προβάλλει την Πάτρα στην Ελλάδα και διεθνώς.

Φέτος άλλωστε συμπληρώνονται 30 χρόνια σπουδαίας πορείας της Ορχήστρας από το 1985 που την ίδρυσε ο αείμνηστος καλλιτεχνικός Διευθυντής της  Θανάσης Τσιπινάκης.

…………………………………………………………………………………………………………………………

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture