Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Αντιδράσεις και κινητοποιήσεις από σήμερα για τα σκουπίδια του Πύργου

Δυτική Αχαΐα: Αντιδράσεις και κινητοποιή...

Τι αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή

Αντιδράσεις από κατοίκους της Δυτικής Αχαΐας έχει προκαλέσει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να δεχτεί στον ΧΥΤΑ Φλόκα απορρίμματα του Δήμου Πύργου και από αύριο αναμένονται κινητοποιήσεις. Σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής που συνεδρίασε στο Μαζαράκι αναφέρεται:

"Στο Μαζαράκι στις 24 Μαρτίου συνήλθε η Συντονιστική Επιτροπή, όπου παρουσία δεκάδων κατοίκων, συλλόγων και Αιρετών, τους ενημέρωσε για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής, να φέρει σκουπίδια από τον Πύργο στο Χ.Υ.Τ.Α. Φλόκα.
Ενημερώθηκαν οι κάτοικοι για τις συνέπειες αυτής της απόφασης. Το σύνολο των παρευρισκομένων, καθώς και ομόφωνα όλης της Συντονιστικής Επιτροπής αποφάσισε:


•Την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 08:00π.μ., καλούνται όλοι οι κάτοικοι όχι μόνο της Ωλενίας αλλά και ολόκληρης της Δυτικής Αχαΐας, που δεν θέλουν ο τόπος τους να υποβαθμιστεί κι άλλο με την μεταφορά σκουπιδιών από τον Πύργο και δεν θέλουν ο Δήμος μας να γίνει ο σκουπιδοτενεκές της Δυτικής Ελλάδος, ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΦΛΟΚΑ.


•Την ίδια ημέρα, στις 18:00, όλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο στην Κάτω Αχαΐα για να φωνάξουμε να ακυρωθέι η απόφαση, να παρουμε σκουπίδια από τον Πύργο, καθώς θα επιδοθεί και ψήφισμα.


Πολίτες της Δυτικής Αχαΐας όλοι να είστε παρών στις κινητοποιήσεις, γιατί εαν δεν αντιδράσουμε τώρα, αύριο θα είναι αργά για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις