Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παπαδάκης για Γεωργιάδη: "Αυτός ο άνθρωπος δεν θα ξαναέρθει στην εκπομπή"

Παπαδάκης για Γεωργιάδη: "Αυτός ο ά...

"Με οποιοδήποτε κόστος"

«Επειδή δεν ταιριάζουμε, δεν θα ξανασυμπεθεριάσουμε».Η επόμενη μέρα της μεγάλης τηλεοπτικής κόντρας του Γιώργου Παπαδάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη, που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, βρήκε τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 να ζητά συγνώμη από τους τηλεθεατές και να υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να ξανακαλέσει τον βουλευτή.

«Αυτός ο άνθρωπος με εκνευρίζει και δεν θα ξαναέρθει στην εκπομπή με οποιοδήποτε κόστος. Αν ο σταθμός με υποχρεώσει θα παραιτηθώ. Σε αυτή την εκπομπή ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα ξανάρθει, με προσβάλλει συστηματικά. Χθες τσίμπησα, εγώ προσβολές δεν κάνω. Δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Έτσι με έμαθε ο μακαρίτης ο πατέρας μου.

Να με συγχωρείτε αν διαθέτω αυτό το ελάττωμα ή προτέρημα. Συγνώμη για τη χθεσινή έκρηξή μου αλλά θα την επαναλάβω στην περίπτωση που με προσβάλει κάποιος όπως ο κύριος Γεωργιάδης. Επειδή δεν ταιριάζουμε, δεν θα ξανασυμπεθεριάσουμε.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει τον τρόπο να είναι καλεσμένος σε οποιαδήποτε άλλη εκπομπή. Σε αυτή την εκπομπή κύριε Γεωργιάδη, όχι», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight