Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το ΒΟΧ ΗΟΜΕ καλωσορίζει τη Centro Kitchen, ως νέο συνεργάτη στο Έπιπλο Κουζίνας και Ντουλάπας

Το ΒΟΧ ΗΟΜΕ καλωσορίζει τη Centro Kitche...

Νέα συνεργασία στο έπιπλο κουζίνας για το BOX HOME

Μια νέα εποχή ξεκινά στο έπιπλο κουζίνας & ντουλάπας για το BOX HOME, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα, σύγχρονο εξοπλισμό και μοντέρνες σχεδιαστικές προτάσεις, για να δημιουργήσετε τη κουζίνα ή τη ντουλάπα των ονείρων σας, με τη συνεργασία της Centro Kitchen.

Για τη Centro Kitchen, η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού, ο πυρήνας της οικογενειακής ζωής. Βασική επιδίωξή της Centro Kitchen είναι με προσεγμένο σχεδιασμό και πρακτικές προτάσεις επίπλων να δημιουργήσουν στην κουζίνα σας ένα λειτουργικό χώρο θαλπωρής, που θα φιλοξενεί τις υπέροχες στιγμές και αναμνήσεις σας, με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Στο BOX HOME σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε, με τη συνεργασία της Centro Kitchen, κουζίνες & ντουλάπες με τις πραγματικές, λειτουργικές, καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και στηρίζουμε τη διαχρονική ποιότητα με τιμές που είναι προσιτές σε όλους. Η Centro Kitchen προμηθεύεται υλικά και αξεσουάρ από πιστοποιημένους επώνυμους οίκους, που εγγυώνται την ασφάλεια και εργονομία, που επιθυμούμε για εσάς.

Η Centro Kitchen εξειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία επίπλων κουζίνας & ντουλάπας, υψηλών προδιαγραφών.  Χάρη στις ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις της, η Centro Kitchen έχει τη δυνατότητα να καλύπτει ποσοτικά και ποιοτικά όλες τις ανάγκες των πελατών της  εντός και εκτός Ελλάδος.

 

BOX HOME, αποκλειστικός αντιπρόσωπος Centro Kitchen:

ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 135Α, Πάτρα
2610 455230
Site: www.box-home.gr
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/box.home.patra?ref=hl

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά