Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Δυτ. Αχαΐα: Στο "μικροσκόπιο" τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας

Δυτ. Αχαΐα: Στο "μικροσκόπιο" ...

Συνάντηση σήμερα του Σωματείου "Ιπποκράτης" με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας

Κύκλο συναντήσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Κέντρα Υγείας του νομού Αχαΐας ανοίγει σήμερα το Σωματείο Εργαζομένων στο ΓΚΝΠ "Άγιος Ανδρέας" . Η αρχή  γίνεται με το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Στην ανακοίνωση του "Ιπποκράτη" αναφέρεται:

"Σήμερα το Δ.Σ του Σωματείου μας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος  Κώστας Πετρόπουλος θα επισκεφθεί το Κ.Υ κ. Αχαΐας, όπου μαζί με τον Ταμία του Σωματείου  Θανάση Σαμίκο, θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο της περιοχής, της Δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου και τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας για να συζητήσουν τα προβλήματα του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας και τις πρωτοβουλίες που θα πρέπει να παρθούν για την στήριξή  και ανάπτυξή του.

Θα συζητήσουν την ανάδειξη  και ιδιαιτέρως τους τρόπους διεκδίκησης, της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας.

Θα συζητήσουν τις πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη-αναβάθμιση και πλήρη λειτουργία του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας, το οποίο οφείλουμε να επισημάνουμε ότι καλύπτει πάνω από 30.000 κατοίκους, κάτοικοι που διπλασιάζονται τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω της τουριστικής περιόδου που είναι αρκετά μεγάλη στη περιοχή και επιπλέον αυτό το Κ.Υ είναι κτισμένο πάνω στον οδικό άξονα της ΠΑΤΡΩΝ -ΠΥΡΓΟΥ, τον άξονα με τα πολλά τροχαία, που την δρομολογημένη ανακατασκευή του η νέα κυβέρνηση την παραπέμπει στις καλένδες.
Παρόμοιες τέτοιες διαδικασίες θα ακολουθήσουν και για τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας του Νομού μας και συγκεκριμένα το Κ.Υ Χαλανδρίτσας και Κ.Υ Ερυμάνθειας".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχαΐα:Κι ο Θεός Βοηθός! Χωρίς ασθενοφόρο παραμένει το Κέντρο Υγείας Ερυμάνθειας - Ξέμεινε και από πετρέλαιο θέρμανσης

Αχαΐα:Κάηκε το μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ερυμάνθειας την ώρα που μετέφερε ασθενή! Μία μόνο νοσηλεύτρια έχει το Κέντρο

 

«Ψυγείο» το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας – Ξέμεινε από πετρέλαιο

 

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being