Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μαρτυρία που κάνει αίσθηση:"Ο ένας πιλότος «είχε κλειδωθεί έξω» από το πιλοτήριο"

Μαρτυρία που κάνει αίσθηση:"Ο ένας ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New Yprk Times

Περιπλέκεται η εικόνα γύρω από την εικόνα του δυστυχήματος της Germanwings: Οι New York Times υποστηρίζουν, επικαλούμενοι πηγές στην έρευνα, πως ο κυβερνήτης είχε κλειδωθεί έξω από το πιλοτήριο την ώρα της καθόδου.

Την αναφορά δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημες πηγές ή η αεροπορική. Oι New York Times  επικαλούνται έναν από τους ερευνητές που παίρνουν μέρος στις έρευνες για τη μοιραία πτήση.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο αυτό που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του:
«Ακούς τον πιλότο απ' έξω να χτυπάει ελαφρά την πόρτα χωρίς να παίρνει απάντηση. Και ύστερα χτυπά δυνατότερα, χωρίς πάλι να παίρνει απάντηση. Δεν παίρνει ποτέ απάντηση... μπορείς να τον ακούσεις να προσπαθεί να σπάσει την πόρτα».

Τι έγινε και ο πιλότος βρέθηκε έξω από το πιλοτήριο, γιατί ο συγκυβερνήτης δεν ήταν σε θέση να του ανοίξει ή γιατί δεν ήθελε να του ανοίξει;

Ως εκείνη τι στιγμή σύμφωνα με τους ειδικούς που φέρονται να άκουσαν τις συνομιλίες από το μαύρο κουτί υπήρχε απλά μια χαλαρή συζήτηση, όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά, δεν μπορούν να εξηγήσουν τι πήγε στραβά, γιατί ο ένας ακ των πιλότων βρέθηκε εκτός πιλοτηρίου και γιατί μετά δεν μπορούσε να μπει ξανά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις