Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Tην Κυριακή 29 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων

Πάτρα: Tην Κυριακή 29 Μαρτίου η Γενική Σ...

Στον Παμμικρασιατικό

Το Σωματείο εργατοϋπαλλήλων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαϊας θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση την Κυριακή 29 Μαρτίου και ώρα 11:00, στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών και Περιχώρων (Φωκαίας 26).

 

θέματα:

Εξελίξεις

Πρόταση για ΣΣΕ

Μέτρα για την επιτυχία της απεργίας στις 5 Απρίλη.

Πρόγραμμα δράσης μέχρι και την 1η Μάη.

 

"ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Οι εργαζόμενοι πρέπει να ζούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες που η εποχή  μας προσφέρει. Όχι με βάση τα κέρδη και τις ανάγκες του μεγάλου κεφαλαίου. Όσοι μας στερούν αυτή τη δυνατότητα πρέπει να έχουν την καταδίκη μας.

Η απόφαση του Γιούρογκρουπ της 20ής Φλεβάρη, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα επιβεβαιώθηκε μέχρι “κεραίας”, αποτελούν νέας κοπής αντιλαϊκά μέτρα - γέφυρα ανάμεσα στη «μνημονιακή περίοδο» και την επόμενη νέα συμφωνία.

Η νέα κυβέρνηση έχοντας κάνει σημαία της τους στόχους του κεφαλαίου, δεν κάνει λόγω για ανάκτηση των απωλειών που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια οι εργαζόμενοι, και δηλώνει απαρίφραστα ότι δεν μπορούν να καταργηθούν οι μνημονιακοί νόμοι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές το χρόνο ήταν και παραμένει αξίωση των μεγαλοεργοδοτών και πολυεθνικών στον κλάδο του εμπορίου. Η σημερινή «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση πατάει πάνω στον νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και συνεχίζει το άνοιγμα των καταστημάτων για 7 Κυριακές το χρόνο, δεν θέλει να νομοθετήσει την Κυριακή ως υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα για όλο το χρόνο γιατί είναι δεσμευμένη απέναντι στους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους στο κλάδο του εμπορίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.

ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ.

ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΛΟΓΙΚΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις