Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Βασιλική Κορδερά: Δυναμική γυναίκα, διακεκριμένη επαγγελματίας, αξιόλογος άνθρωπος

Βασιλική Κορδερά: Δυναμική γυναίκα, διακ...

Γνωρίσαμε την επί... κεφαλής στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Η κα Βασιλική Κορδερά είναι πρόεδρος της Bergmann Kord. Δραστήρια, εργατική, πρωτοπόρος και άψογη επαγγελματίας, ίδρυσε την πρώτη κλινική μαλλιών στην Ελλάδα το 1979 και με την αφοσίωσή της στο αντικείμενο επέκτεινε την κλινική σε σχεδόν ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σήμερα η κλινική κατέχει ηγετική θέση στο αντικείμενο που αφορά την τριχόπτωση και τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Το thebest.gr τη συνάντησε με αφορμή το τετραήμερο ενημέρωσης και δωρεάν διάγνωσης που πραγματοποιήθηκε στο νέο χώρο της Bergmann Kord στο κέντρο της Πάτρας πρόσφατα.

Ερ.: Ο κόσμος της Πάτρας και των γύρω περιοχών απολαμβάνει πλέον τις υπηρεσίες σας στη νέα σας κλινική στο κέντρο της πόλης. Πρόσφατα οργανώσατε το τετραήμερο ενημέρωσης και δωρεάν διάγνωσης. Υπήρξε ανταπόκριση από τον κόσμο; Ποιός ήταν ο στόχος σας;

Απ.: H ανταπόκριση του κόσμου αλλά και των τοπικών φορέων στην πρωτοβουλία μας να ενημερώσουμε δωρεάν τον κόσμο για τους τρόπους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης ήταν μεγάλη. Αν μου επιτρέπετε, θα έλεγα συγκινητικά μεγάλη.

Οι συνεργάτες μου και εγώ παρατηρήσαμε ότι, μετά την μεταφορά της κλινικής μας στις νέες και πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις επί της Αγίου Ανδρέου 111, στο κέντρο της Πάτρας, υπήρξε ακόμα πιο έντονο ενδιαφέρον από την ευρύτερη περιοχή για τις υπηρεσίες μας, οι οποίες δεν περιορίζονται στην μεταμόσχευση μόνο.

Προσκαλέσαμε πολύ μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων που αντιμετωπίζουν μικρό ή μεγάλο θέμα τριχόπτωσης να μας επισκεφτούν σε δωρεάν προσωπικά ραντεβού. Σκοπός ήταν μαζί με τους συνεργάτες ιατρούς να τους δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Ο στόχος επετεύχθη και οι επιλεγμένοι συνεργάτες παραμένουν στην κλινική για να συνεχίσουν την καλή δουλειά.

Ερ.: Οι μέθοδοι και οι τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών εξελίσσονται συνεχώς. Ποια θεωρείτε την πιο προηγμένη από όλες και τι ιδιαίτερο παρέχει;

Απ.: Είναι γεγονός ότι η ιατρική ομάδα της κλινικής έχει φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο τεχνικής με τον συνδυασμό της FUE, δηλαδή τη λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων και της θεραπείας με αυξητικούς παράγοντες και αιμοπετάλια, γνωστή ως PRP.

Τώρα πλέον η επέμβαση είναι ακόμα πιο απλή και ανώδυνη.  Με τις εξελιγμένες τεχνικές και σε σχέση με το παρελθόν είναι ελάχιστα τραυματική διαδικασία και οι ενδιαφερόμενοι επανέρχονται στους κανονικούς ρυθμούς μέσα σε 3-4 μέρες. Δεν υπάρχουν ράμματα, ουλές ή σημάδια και καμία παρενέργεια. Όπως επίσης είναι εντελώς ανώδυνη διαδικασία χωρίς πρηξίματα και το τελικό αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και παραμένει εφόρου ζωής.

 

 

Ερ.: Σε ποιο στάδιο της τριχόπτωσης πρέπει κανείς να απευθυνθεί σε εσάς;

Απ.: Θα απαντήσω ευθέως στο ερώτημά σας με μία από τις βασικές, καθημερινές,  φράσεις των συνεργατών μου: "Η τριχόπτωση δεν έχει ηλικία, έχει θεραπεία!".

Συμβουλεύουμε όποιον παρατηρήσει οποιοδήποτε θέμα σχετικά με τα μαλλιά του, να απευθύνεται άμεσα στη κλινική μας για μια πρώτη δωρεάν ενημέρωση.

Η Bergmann Kord είναι πρωτοπόρος κλινική μαλλιών στην Ελλάδα, με παρουσία 36 ετών και περισσότερες από 60.000 επιτυχημένες επεμβάσεις.

Έχει αναπτύξει ένα εξαιρετικά αξιόπιστο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης που είναι γνωστό ως τριχοριζόγραμμα. Με τη συγκεκριμένη εξέταση, η οποία να τονίσουμε ότι γίνεται δωρεάν από την επιστημονική ομάδα μας, δίνουμε απαντήσεις στα ερωτήματα και είμαστε σε θέση να δώσουμε θεραπευτικές λύσεις σε άντρες και γυναίκες που είτε βρίσκονται στο αρχικό στάδιο τριχόπτωσης, είτε σε προχωρημένη φάση απώλειας μαλλιών.

Η Bergmann Kord έχει στη διάθεσή της μια ευρεία γκάμα λύσεων για όλες τις περιπτώσεις τριχόπτωσης, ενώ παρέχει και μη ιατρικές λύσεις για περιπτώσεις ειδικών τύπων αλωπεκίας όπου δεν συστήνεται η μεταμόσχευση μαλλιών ή άλλη αγωγή.

Επιπλέον, διαθέτει και εφαρμόζει αποκλειστικά για την Ελλάδα την τεχνολογία Hollywood (HOS) που εφαρμόζεται σε ασθενείς που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία ή ακτινοβόληση, ώστε  μπορούν να διατηρήσουν την αρχική εικόνα των μαλλιών τους με μόνιμο αποτέλεσμα.

Ερ.: Με ποια κριτήρια πρέπει ο ενδιαφερόμενος να επιλέξει που θα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών, ώστε να εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Απ.: Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι για εμάς μια απλή διαδικασία αλλά απαιτεί ιατρική ομάδα η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και ικανότητα. Εάν λάβετε υπόψη ότι το τελικό αποτέλεσμα της επέμβασης είναι καθοριστικής σημασίας για την μελλοντική εμφάνιση του ενδιαφερόμενου, δεν υπάρχουν περιθώρια για δοκιμές ή πειραματισμούς. Για το λόγο αυτό, η επέμβαση θα πρέπει να αναλαμβάνεται από κλινικές που έχουν απόλυτη εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, αντιμετωπίζουν την τριχόπτωση με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και κυρίως, έχουν αποδεδειγμένα καλά αποτελέσματα.

Η σωστή μεταμόσχευση μαλλιών είναι αυτή που δεν την καταλαβαίνεις και αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνουμε στην Bergmann Kord.

 

Ερ.: Επικρατεί η εντύπωση ότι απευθύνεστε μόνο σε όσους ενδιαφέρονται για εμφύτευση μαλλιών. Ωστόσο μαθαίνουμε ότι οι υπηρεσίες σας ποικίλουν και αφορούν άνδρες και γυναίκες που αντιμετωπίζουν από πολύ απλά έως πολύ σύνθετα προβλήματα με τα μαλλιά τους. Θέλετε να μας μιλήσετε για αυτές τις υπηρεσίες;

Απ.: Πολύς κόσμος μας ξέρει ως την πλέον αξιόπιστη λύση στο θέμα "εμφύτευση – μεταμόσχευση μαλλιών". Είναι γεγονός. Όπως επίσης είναι γεγονός ότι, οι υπηρεσίες της κλινικής μας δεν περιορίζονται στον τομέα αυτό. Για να μην σας κουράσω με το εύρος των υπηρεσιών μας θα σας αναφέρω ορισμένες, επιγραμματικά:

Θεραπείες τριχόπτωσης (PRP, Ιοντοφόρεση, αγωγή volumed και soft laser, αγωγή με φυτικά βλαστοκύτταρα, προσθετική μαλλιών, τεχνική HOS για απώλεια μαλλιών σε ασθενείς κ.λπ.) Οι πιο πάνω υπηρεσίες αφορούν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες. Το ίδιο ισχύει και για τα - αποκλειστικής διάθεσης - εξειδικευμένα προϊόντα για την τριχόπτωση Volumed.

Για περισσότερες πληροφορίες οι επισκέπτες-αναγνώστες σας μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα μας www.kord.gr

 

Ερ.: Πολλοί δεν προχωρούν στην μεταμόσχευση μαλλιών από φόβο, ανασφάλεια, αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα. Πόσο "επικίνδυνη" ή επώδυνη είναι η διαδικασία;

Απ.: Ο φόβος ή η αγωνία είναι πολύ λογική προσέγγιση για ένα θέμα άγνωστο ως προς την διαδικασία του στο ευρύ κοινό. Είναι λοιπόν η διαδικασία "επικίνδυνη"; Η απάντηση είναι "όχι".

Η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία τόσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια περιοχή. Οι γιατροί της Bergmann Kord έχουν επιτύχει να εξελίξουν τις τεχνικές μας ώστε να εξασφαλίζεται ανώδυνη διαδικασία και ανώδυνη μετεγχειρητική πορεία.

Η μεταμόσχευση μαλλιών στη Bergmann Kord είναι απόλυτα ασφαλής, δίχως επιπλοκές ή παρενέργειες, αρκεί, βεβαίως, να ακολουθηθούν και οι μετεγχειρητικές οδηγίες.

Ερ.: Σε ποιο βαθμό μπορείτε να εγγυηθείτε την επιτυχία του αποτελέσματος;

Απ.: Να σας απαντήσω με νούμερα; 60.000. Ναι! Τόσες είναι οι μεταμοσχεύσεις τις οποίες έχει πραγματοποιήσει η Bergmann Kord από το 1979 (όπου και έλαβε χώρα η πρώτη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ελλάδα από την κλινική μας) μέχρι σήμερα. Εγγυόμαστε λοιπόν με 60.000 αποτελέσματα την επιτυχία μας!

Ερ.: Πως νιώθετε κάθε φορά που βλέπετε έναν άνθρωπο να βελτιώνεται "εξαιτίας σας";

Απ.: Η ικανοποίηση μου αλλά και των συνεργατών μου είναι ουσιαστικά μια ηθική ανταμοιβή, βλέποντας τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες της κλινικής, όταν τους καλούμε και έρχονται για να δούμε το αποτέλεσμα και να συγκρίνουμε το πριν με το τώρα. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση έρχεται στη συνέχεια όταν οι ίδιοι παροτρύνουν φίλους τους να πάρουν την απόφαση και να βελτιώσουν την εικόνα τους και εκείνοι. Αυτός είναι ο τελικός στόχος μας και έτσι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και στην Πάτρα: "κοντά στο κόσμο, να δίνουμε λύσεις".

 

Για να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού για δωρεάν διάγνωση επικοινωνήστε:

Bergmann Kord Πάτρας

Αγίου Ανδρέου 111

Τηλ. 2610 424545

@: [email protected]

www.kord.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά