Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Απολογισμός συμμετοχής έργου gift 2.0 στην έκθεση τουρισμού mitt2015 στη Μόσχα

Απολογισμός συμμετοχής έργου gift 2.0 στ...

Απολογισμός συμμετοχής έργου gift 2.0 στην έκθεση τουρισμού mitt2015 στη Μόσχα

Τις δυνατότητες τουριστικής αξιοποίησης του Ευρωπαϊκού έργου GIFT 2.0 GREECE-ITALY FACILITIES FOR TRANSPORT 2.0 στον τομέα των έξυπνων μεταφορών παρουσίασαν οι εταίροι του έργου  από τις 18-21 Μαρτίου στην κορυφαία Διεθνή έκθεση International Travel & Tourism Exhibition MITT 2015 http://www.mitt.ru/en-GB στη Μόσχα.

Η συμμετοχή του έργου GIFT 2.0 GREECE-ITALY FACILITIES FOR TRANSPORT 2.0 με δικό του περίπτερο στην έκθεση έδωσε τη δυνατότητα στους επισκέπτες να πληροφορηθούν για την ηλεκτρονική πλατφόρμα που σχεδιάζεται για έξυπνη πρόσβαση και παροχή υπηρεσιών υπεραξίας στον Τουρισμό και τις μεταφορές.

Το περίπτερο του GIFT 2.0 επισκέφτηκε μεταξύ των άλλων ο κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου, Διευθυντής του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας, ο κ. Γεώργιος Μαυρομμάτης  ανώτερος υπάλληλος  ΕΟΤ Ρωσίας, η κ. Θεοδώρα Γιαννίτση, εκπρόσωπος του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού στη Μόσχα,  tour operators, τουριστικοί πράκτορες, εκπρόσωποι τύπου κ.λ.π.   Προτάσεις συνεργασίας συζητήθηκαν με ENIIT, Pugliapromozione and Concierge World Association για την περαιτέρω ενσωμάτωση της πλατφόρμας GIFT 2.0 στα Διεθνη Δίκτυα ενώ το Πανεπιστήμιο της Μόσχας ζήτησε τη συνεργασία του έργου GIFT 2.0 στον εκπαιδευτικό τομέα.Η παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του έργου GIFT 2.0 έγινε επίσης και στο περίπτερο της Ιταλίας από τους Ιταλούς εταίρους του έργου.

Στην αποστολή του Ευρωπαϊκού έργο GIFT 2.0 – Greece – Italy Facilities for Transport 2.0 συμμετείχαν εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η κ. Ευαγγελία Αθανασοπούλου και ο κ. Δημήτρης Γκοτσούλιας,  οι κ.κ. Αθανάσιος Χασιάκος, Γεώργιος Στεφανίδης, Χρήστος Γιολδάσης, Ιωάννης Κανακάρης και Νικόλαος Μοσχονάς από το Πανεπιστήμιο Πατρών και οι κ.κ. Ιωάννης Μίτσης, Δημήτριος Δημητρίου, Ευθύμιος Χρυσόστομος και Βασίλειος Βασιλείου από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο εταίρος του έργου Innopolis-Κέντρο για την Καινοτομία και τον Πολιτισμό που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Νικόλαο Πετρόπουλο.  Παρευρέθησαν επίσης οι Ιταλοί εταίροι  (Apulia Region - Metropolitan city of bari former Province of Bari, University of Salento - Center for Business Innovation, Chamber of Commerce, Industry, Handcraft and Agriculture of Bari, Province of Barletta-Andria-Trani.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά