Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγική σύμπτωση: Σήμερα θα είχαν γενέθλια ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και ο Μάριος Παπαγεωργίου

Τραγική σύμπτωση: Σήμερα θα είχαν γενέθλ...

Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον Μάριο στο διαδικτυο...

Την πιο σκληρή κατάθεση της ζωής της δίνει ανήμερα των γενεθλίων του αδικοχαμένου γιου της, η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος γεννήθηκε ακριβώς σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια.

Τραγική σύμπτωση της σημερινής ημέρας, είναι πως μαζί με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη είχε τα γενέθλιά του και ο Μάριος Παπαγεωργίου, του οποίου η υπόθεση είχε επίσης συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι δολοφόνοι του καταδικάστηκαν αλλά το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Μάριου, η οποία έδωσε το παρών στην κηδεία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Στη σελίδα που διατηρείται στο Facebook για τον Μάριο, αναρτήθηκε μια δημοσίευση για τον Βαγγέλη αλλά κι ένα συγκηνιτικό βίντεο για τον ίδιο, με φωτογραφίες από όλα του τα χρόνια, αλλά και τις δύκολες στιγμές που περνά η οικογένειά του.

*23/3/2012: Τα τελευταία γενέθλια του Μάριου, όταν έγινε 26 χρονών. Κι εκεί σταμάτησε. Σε λιγότερο από πέντε μήνες, ένα 72χρονο υποκείμενο, μαζί με τη γυναίκα του, το ζεύγος Μιχαλεάκου από το Οίτυλο της Μάνης, «οικογενειακοί φίλοι» πνιγμένοι στα χρέη, αποφάσισαν να σκοτώσουν το παιδί μας και να υποκριθούν απαγωγή ζητώντας 620.000 ευρώ. Ο Μάριος σταμάτησε να μεγαλώνει τον Αύγουστο του 2012. Φέτος, σήμερα 23/3/2015, θα γινόταν 29 χρονών. Εμείς οι συγγενείς του, που δεν μπορούμε πια να του πούμε «χρόνια πολλά», ευχόμαστε μόνο να μάθουμε πού βρίσκεται ό,τι έχει απομείνει από το παιδί μας, και να το ξαναφέρουμε κοντά μας. ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΜΑΡΙΑΚΟ. Τα κεριά των 29 σου χρόνων κεριά στη γειτονιά των αγγέλων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πρώτα...μαύρα γενέθλια... Σήμερα θα γιόρταζε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις