Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νένα Μεντή: «Μετά τις Τρεις Χάριτες...»

Νένα Μεντή: «Μετά τις Τρεις Χάριτες...»

Τι είπε για τον έρωτα, το γάμο και το παιδί

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φιλοξένησε στον καναπέ της την Νένα Μεντή. Η ηθοποιός μίλησε για την ενέργεια που της δίνει το θέατρο, τον έρωτα, αλλά και την οικογένεια της.

Για την ηλικία της:
Το θέατρο είναι μία διαρκής νεότητα. Δεν μεγαλώνεις αν αισθάνεσαι χρήσιμος και ενεργός. Είμαι όμως έτσι και σαν χαρακτήρας. Είμαι λυσσασμένη. Στο φαί, στις παρέες μου. Είμαι λίγο έφηβη, γριά- έφηβη. 

Για τον έρωτα:
Δεν μπορώ να ερωτευτώ πια. Όχι λόγω ηλικίας, αλλά λόγω χαρακτήρα. Το να ερωτευτώ έναν άνθρωπο του άλλου φύλου ή του ίδιου φύλου –δεν έχει σημασία για μένα- θέλει ένα τσαγανό που δεν το έχω πια. Ο έρωτας έχει κόπο και ταλαιπωρία μεγάλη. Δεν θέλω άλλο. 

Για την τηλεόραση:
Μετά τις «Τρεις Χάριτες» έπεφταν βροχή οι προτάσεις και πήρα καλύτερους μισθούς. Από την τηλεόραση πήρα ένα σπίτι στην εξοχή. Τώρα δεν παίρνεις ούτε πατίνι. Έχω το ίδιο αυτοκίνητο 41 χρόνια. 

Για το παιδί και το γάμ
ο: 
Δεν ήθελα να κάνω παιδί. Κάποια μέρα ξύπνησα και είπα «τώρα δεν θέλω, αν φτάσω σε μια ηλικία που δεν μπορώ και αρχίσω να θέλω;». Και έτσι έκανα το παιδί μου ευτυχώς. Δεν παντρεύτηκα. Δεν τα έκανα για μοντερνιά. Τα έκανα γιατί δεν μ’ αρέσουν οι γάμοι, η εκκλησία, τα βαφτίσια, οι παππάδες. Έτσι ένιωθα. Έτυχε και ο δικός μου να νιώθει το ίδιο. Μείναμε 25 χρόνια μαζί. Είμαστε μαζί αλλά δεν μένουμε μαζί γιατί δεν μας αρέσει αυτή η φθορά και αυτός ο χρόνος και ο χώρος που δεν είναι δικός μας.

 

Πηγή:zappit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight