Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εγκαίνια του Ολοήμερου Κοινωνικού Στεκιού Ψυχικής Υγείας -ΗΒΗ για εφήβους και ενήλικες, στην Πάτρα -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εγκαίνια του Ολοήμερου Κοινωνικού Στεκιο...

Στα γραφεία του ΣΟΨΥ Πάτρας - Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη 19/3/2015, στα γραφεία του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας, στην οδό Σισσίνη κάτω από την πλατειούλα Αγίου Γεωργίου, τα επίσημα εγκαίνια του έργου «Ολοήμερο Κοινωνικό Στέκι Ψυχικής Υγείας για εφήβους και ενήλικες - ΗΒΗ».

Τις εκδηλώσεις των εγκαινίων άνοιξε η πρόεδρος του ΣΟΨΥ Πάτρας Αγγέλα Τριανταφύλλου, η οποία και ευχαρίστησε όλες και όλους για την παρουσία τους. Στη συνέχεια, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του ιδρύματος Μποδοσάκη η κυρία Τσενέ Μαρία.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι εκπρόσωποι των ακόλουθων φορέων.

Ο κύριος Γαβριηλίδης περιφερειακός σύμβουλος, εκ μέρους του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αντίσταση Πολιτών» Βασίλη Χατζηλάμπρου, βουλευτή Αχαΐας, ο κύριος Καραμπελιάς, Ιατρός, Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας», ο Τάσος Γιακουμής, Ιατρός, πρόεδρος της ΕΙΝΑ, η κυρία Καλαφάτη, εκ μέρους της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., η κυρία Θεοδωράτου, κλινική ψυχολόγος, εκπαιδευτικός του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Πάτρας.

Ακόμα απηύθυναν χαιρετισμό η κυρία Μακρή, κοινωνικής λειτουργός, εκ μέρους του ΕΚΕΨΥΕ Πάτρας, ο Χρήστος Καραπιπέρης, κοινωνικός λειτουργός, εκ μέρους του «Ερυθρού Σταυρού», ο κύριος Αρνιακός, κοινωνικός λειτουργός, εκ μέρους του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, η κυρία Παπανικολάου, ψυχολόγος, εκ μέρους του «Συλλόγου για την αντιμετώπιση της, σκλήρυνσης κατά πλάκας Δυτικής Ελλάδας», η κυρία Σαμαντά, εκ μέρους των «Γιατρών του Κόσμου» και η κυρία Βουτυράκη, εκ μέρους του «Κοινωνικού Φαρμακείου».

Παρευρέθηκαν επίσης, στην τελετή των εγκαινίων, εκπρόσωποι:

του οικοτροφείου ΙΡΙΣ,

της ΜΚΟ PRAXIS,

η κυρία Παππά, εκ μέρους του ΚΕΘΕΑ «ΟΞΥΓΟΝΟ» και η κυρία Ψυχογιού, κοινωνική λειτουργός, εκπαιδευτικός του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Πάτρας.

Ακολούθως, η κυρία Κρανιά, Ψυχολόγος και υπεύθυνη του έργου, παρουσίασε τις δράσεις του Ολοήμερου Κοινωνικού Στεκιού – ΗΒΗ.

Ο ψυχίατρος κύριος Ψυχογιάννης παρουσίασε τη συμβολή του ΗΒΗ στην πρόληψη των ψυχικών παθήσεων, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο παιδοψυχίατρος του έργου κος Αντύπας.

Οι εκδηλώσεις των επίσημων εγκαινίων ολοκληρώθηκαν με χορούς από την ομάδα χορού του Ολοήμερου Κοινωνικού Στεκιού - ΗΒΗ που λειτουργεί με την ευθύνη του Χρήστου Γιαννόπουλου, υπεύθυνου του χορευτικού τμήματος του Δήμου Πατρέων και με τραγούδια που παρουσίασε η ομάδα μουσικής η οποία λειτουργεί με την ευθύνη του Διονύση Μπονέλη.

Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις