Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: τέσσερις νέοι υποψήφιοι με τον Στάθη Θεοδωρακόπουλο

Αιγιάλεια: τέσσερις νέοι υποψήφιοι με το...

Ανακοινώθηκαν από τη δημοστική παράταξη

Τέσσερις νέους υποψηφίους παρουσίασε χθες Κυριακή η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ». Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Πρόκειται για άτομα που θα διεκδικήσουν τη ψήφο των Αιγιαλέων στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου άλλα φέρνοντας αέρα ανανέωσης αφού είναι νεοεισερχόμενα στο δημοτικό στίβο και άλλα την εμπειρία τους από τη μακρόχρονη δράση τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.  Άτομα με ιδέες, γνώσεις,  εμπειρία, ικανότητα, πέρα από κομματικά κριτήρια, έχοντας πλήρη γνώση των δυσκολιών και της ευθύνης που συνεπάγεται η νέα εποχή στην αυτοδιοίκηση εμπιστεύονται και στελεχώνουν το συνδυασμό. Πρόκειται για το γνωστό επιχειρηματία Πάνο Κουτρόπουλο, τις νεοεισερχόμενες στο δημοτικό στίβο, Βασιλική Ψυχράμη και Μαρία Παπαγεωργίου και το γνωστό Γιάννη Διαμαντόπουλο από τη θητεία του στο πλευρό του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου".

Ο κ. Κουτρόπουλος

Ο κ. Κουτρόπουλος

Ο κ. Κουτρόπουλος

ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Τα προβλήματα της περιοχής δεν έχουν χρώμα»

Στη δήλωσή του ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρει: «Η «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» με επικεφαλής το Στάθη Θεοδωρακόπουλο είναι μια καινοτόμα για τα τοπικά δεδομένα πολιτική πρόταση στην οποία συμμετέχουν ικανές αυτοδιοικητικές δυνάμεις, με στόχο να βοηθήσουν από κοινού στην επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων που υπάρχουν στην Αιγιάλεια.  Τόσα χρόνια που συμμετέχω ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ως πολίτης διαπίστωσα ότι οι στείρες και έντονες αντιπαραθέσεις δεν οδήγησαν πουθενά και η περιοχή μας βρίσκεται σε τέλμα. Η επανάληψη ενός παρόμοιου σκηνικού, την παρούσα χρονική στιγμή, που η περιοχή από την Αιγείρα έως τον Ερινεό θα γίνει ένας δήμος, θα ήταν καταστροφική για τον τόπο μας.

Θεωρώ λοιπόν σωτήρια την ένωση αυτών των αυτοδιοικητικών δυνάμεων, από ανθρώπους που έβαλαν στην άκρη τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, χωρίς κομματική ιδιοτέλεια, έτοιμοι να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, από την μακρά θητεία τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για να βρει η Αιγιάλεια το δρόμο της ανάπτυξης.

Πίστευα και πιστεύω από τότε που συμμετέχω στα κοινά, από την εποχή του αειμνήστου εργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αλέκου Μέγαρη ότι η συμμετοχή στα του δήμου είναι υπόθεση σύνθεσης, συνεργασίας και πρωτίστως προσφοράς.

Γι΄ αυτό, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη συνεργασία των δυνάμεων του συνδυασμού «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», γνωστοποιώ στους φίλους και συμπατριώτες μου και τη δική μου παρουσία στο ψηφοδέλτιο και καλώ όλους τους Αιγιαλείς να εκμεταλλευτούν την προσφορά αυτών των αξιόλογων ανθρώπων, που συσπειρώθηκαν στο συνδυασμό και να μας στηρίξουν για να δώσουμε τον αγώνα μας για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας που δεν έχουν χρώμα».

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ο συνδυασμός μας  με την πρωτόγνωρη για τον τόπο μας συνεργασία δείχνει  το δρόμο για πρόοδο και ευημερία

Για πρώτη φορά κατέρχεται στο Δημοτικό στίβο η Μαρία Παπαγεωργίου από το Διακοπτό, η οποία ως καταξιωμένο στέλεχος της "Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης" επί 25 συνεχή χρόνια έχει βαθιά . γνώση της Αυτοδιοίκησης και μεγάλη εμπειρία αφού η Ε.Ε.Τ.Α.Α. πρωτοστάτησε σε όλες τις αλλαγές (Αναπτυξιακά Προγράμματα, Κ.Π.Σ, Καποδίστρια , Θησέα, Σχέδιο Καλλικράτης . Στη δήλωση της  εξηγεί και αυτή με τη σειρά της τους λόγους που αποφάσισε να συμμετέχει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό "

«Στηρίζω το συνδυασμό " ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ" , γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους  που η μακρόχρονη πορεία τους στο χώρο της Αυτοδιοίκησης  είναι η καλύτερη εγγύηση για το μέλλον της Αιγιαλείας .

Μίλησα διεξοδικά  μαζί τους και διαπίστωσα  ότι γνωρίζουν σε βάθος τα προβλήματα του τόπου μας , έχουν το ίδιο ενδιαφέρον για όλες τις Δημοτικές ενότητες που συγκροτούν το νέο Δήμο και στην προσπάθεια  τους αυτή στηρίζονται από ανθρώπους έντιμους και ικανούς να ασκήσουν αξιόπιστες πολιτικές με αναπτυξιακό χαρακτήρα .

Λένε τα προβλήματα όπως  πραγματικά είναι , δεν μοιράζουν αφειδώς υποσχέσεις , δεν αναλώνονται σε φλύαρες επιδείξεις , αλλά , με έμβλημά  τους το " Όλοι μαζί μπορούμε " , σχεδιάζουν με σοβαρότητα , υπευθυνότητα και κυρίως σεβασμό στους συνδημότες μας ένα αξιόπιστο και δελεαστικό πρόγραμμα Δράσης .

Με αρχηγό το Στάθη Θεοδωρακόπουλο , άνθρωπο αυθεντικό , έντιμο , με βαθειά γνώση της Αυτοδιοίκησης και πολύτιμους συνοδοιπόρους  τους  Σπύρο Παπαδόπουλο , Λεωνίδα Μαυρουδή , Μαρία Τσουκαλά και όλα τα άξια στελέχη που τους πλαισιώνουν είμαι βεβαία ότι , η " ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ " μας δείχνει , με την πρωτόγνωρη για τον τόπο μας συνεργασία αυτή, το δρόμο για πρόοδο και ευημερία .

Τους εμπιστεύομαι απόλυτα  , τους στηρίζω και συμπορεύομαι μαζί τους για το καλό του νέου μεγάλου Δήμου μας».

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΨΥΧΡΑΜΗ: «Με  εκφράζει η νέα δημοτική κίνηση που εμπνέεται από τις αρχές της συνεργασίας και της ενότητας»

Η φιλόλογος,Βασιλική Ψυχράμη  που υπηρετεί στο 1ο Γυμνάσιο Αιγίου, στο οποίο έχει διατελέσει και ως υποδιευθύντρια για τέσσερα χρόνια εισέρχεται για πρώτη φορά στο δημοτικό στίβο. Έχει έντονη κοινωνική δράση καθώς υπήρξε οργανωτική γραμματέας του Συνδέσμου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και γραμματέας του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού.

Στη δήλωσή της αναφέρει |:

«Η απαίτηση της τοπικής κοινωνίας μας σήμερα είναι να εισέλθουν στα δημοτικά δρώμενα καταξιωμένοι συμπολίτες μας ικανοί, εργατικοί, με ήθος και εντιμότητα, με όραμα και νέες ιδέες, που θέλουν και μπορούν να υπηρετήσουν επάξια το νέο διευρυμένο Δήμο της Αιγιάλειας.

Ελπίδα όλων μας είναι να δούμε στο δημοτικό στίβο ανθρώπους που τους διακρίνει η βαθειά και ανιδιοτελής αγάπη για τον τόπο μας, που διαθέτουν τη γνώση αλλά και τη θέληση να επιλύσουν τα προβλήματα και να προσδώσουν ποιότητα στην καθημερινότητά μας.

Με αυτό το σκεπτικό στηρίζω τη <<Δημοτική Συσπείρωση Αιγιάλειας>> με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο, γιατί με εκφράζει, καθώς είναι μια νέα δημοτική κίνηση που εμπνέεται από τις αρχές της συνεργασίας και της ενότητας, της συνεννόησης και της σύγκλισης  όλων των πολιτών και των ποιοτικών δυνάμεων του τόπου μας.

Είναι μια πρωτοβουλία πολιτών αποδεσμευμένη από κομματικές λογικές και αποκλεισμούς, προσωπικά συμφέροντα και διαχωρισμούς, η οποία συσπειρώνει όλες τις δυνάμεις έχοντας στόχο να τις θέσει στην υπηρεσία του νέου δήμου ώστε να αξιοποιήσουν με ακεραιότητα και μεθοδικότητα τα συγκριτικά  πλεονεκτήματά του.

Η  Αιγιάλεια έχει μέλλον μόνο μέσα από ενεργούς πολίτες που θέλουν και μπορούν να αναδείξουν την αξία της και είναι αποφασισμένοι να εκφράσουν τη συλλογική δύναμη των πολιτών της και να διασφαλίσουν την παραγωγική, οικονομική,  κοινωνική και πολιτιστική συνοχή και ανάπτυξή της».

Ο κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος

Ο κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος

Ο κ. Γιάννης Διαμαντόπουλος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Η σύνθεση και η συνεννόηση των στελεχών του συνδυασμού με οδήγησε στο πλευρό τους»

Και ο Γιάννης Διαμαντόπουλος, γνωστός από την πολιτική, συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική του  δράση στηρίζει το συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» και δίνει τις δυνάμεις του από την εμπειρία του ως πρώην δημοτικός σύμβουλος Συμπολιτείας αλλά και ως Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην. Υπουργού Εθνικής Άμυνας Σπ. Σπηλιωτόπουλου για τη νέα αυτοδιοικητική αλλαγή.

Στη δήλωσή του αναφέρει :

«Μπροστά στα νέα δεδόμενα και τις αλλαγές στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι πολίτες που θα κληθούν να ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές της 7ης Νοεμβρίου έχουν την τύχη της Αιγιαλειας στα χέρια τους. Γι΄ αυτό πρέπει στις επιλογές τους να εμπιστευτούν ανθρώπους,  ικανούς, έμπειρους  με ηθικές αξίες. Τέτοια χαρακτηριστικά διαθέτουν ο επικεφαλής της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ»  Στάθης Θεοδωρακόπουλος και τα στελέχη του συνδυασμού , η σύνθεση και η συνεννόηση των οποίων οδήγησε και εμένα στο πλευρό τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις