Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ερευνα: 7 στις 10 ελληνίδες προτιμούν να είναι και να ικανοποιούνται μόνες τους

Ερευνα: 7 στις 10 ελληνίδες προτιμούν να...

Σύμφωνα με την Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ)

Παρά το γεγονός οτι οι έλληνες έχουν εκτιμηθεί ως «φλογεροί εραστές», οι ελληνίδες προτιμούν να είναι μόνες τους! Το αποδεικνύει έρευνα που έγινε απο την Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας (ΕΜΑΣ), του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας και δείχνει ότι οι Ελληνίδες δεν είναι και τόσο ικανοποιημένες από τη σεξουαλική τους ζωή, με τις 7 στις 10 να προτιμούν να είναι μόνες τους παρά με κάποιον σύντροφο.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε ότι 7 στις 10 Ελληνίδες από τα 24 μέχρι τα 35 τους, έχουν περιστασιακή και όχι μόνιμη σεξουαλική ζωή. Το 60% μάλιστα από το δείγμα της έρευνας, δήλωσε ότι προκειμένου να ικανοποιηθεί σεξουαλικά, επειδή είναι μόνες τους, καταφεύγει σε άλλους τρόπους (αυτοικανοποίηση).

Σε παρόμοια θέση βρίσκεται και το 23% των γυναικών που ερωτήθηκαν και το οποίο έχει να κάνει σεξ από 6 μήνες μέχρι και ένα χρόνο. Ενώ το 18%, μπορεί να έχει φτάσει και τα 2 έτη δίχως να ξαπλώσει στο κρεβάτι με κάποιον σύντροφο.

Ίσως, έτσι, να εξηγείται το γεγονός ότι 1 στις 3 γυναίκες δηλώνει πως δεν έχει μόνιμο ερωτικό σύντροφοκαι προκειμένου να βρει την ικανοποίηση δηλώνει ότι δεν είναι μονογαμική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight