Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Πόλεμος" Μανωλοπούλου- Ρουγκάλα με φόντο τις εκλογές των Πολυτέκνων- Απίστευτη καταγγελία μέσω fb-Απειλούνται μηνύσεις

"Πόλεμος" Μανωλοπούλου- Ρουγκά...

Κατήγγειλε την κ. Μανωλοπούλου ότι έτος 2010 κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης σε υπόθεση παιδεραστίας

Άγριος πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Χρήστου Ρουγκάλα και της Τασίας Μανωλοπούλου με φόντο τις εκλογές των Πολυτέκων όπου η κ. Μανωλοπούλου είναι υποψήφια για την Προεδρία.

Όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση του πρώην διοικητή ασφαλείας Πατρών κ. Χρήστου Ρουγκάλα στο fb με την οποία κατηγόρησε δημόσια την Τασία Μανωλοπούλου πως το έτος 2010 κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης σε υπόθεση παιδεραστίας. 'Εγραψε συγκεκριμένα ο κ. Ρουγκάλας:

"Είσαι πολύτεκνος κι ετοιμάζεσαι την προσεχή Κυριακή 8 Μαρτίου να ψηφίσεις στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου, Γενικού Γραμματέα, Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων.
μαθαίνω πως κατέθεσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος η κα. Μανωλοπούλου - Νικολοπούλου Τασία ...

Καταγγέλλω επίσημα και επώνυμα την εν λόγω κυρία πως το έτος 2010 κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης σε υπόθεση παιδεραστίας ,όταν και είχε δις κατηγορηθεί για ασέλγειες σε ανήλικα κορίτσια γνωστός πατρινός δικηγόρος.

Εσύ θα την ψηφίσεις ; Έχεις παιδιά; έχεις εγγόνια;

Χρήστος Ρουγκάλας ,πρώην Δ/ντης Ασφαλείας Πατρών
Στρατηγός ΕΛ.ΑΣ εα"

Έντονη  ήταν η αντίδραση της Τασίας Μανωλοπούλου η οποία με δημόσια δήλωσή της κάνει λόγο για σκόπιμη συκοφάντησή της μέσω του διαδικτύου και απειλεί με μηνύσεις. Αναφέρει η κ. Μανωλοπούλου.

 

"Τις τελευταίες ώρες δέχομαι μία αήθη και συκοφαντική επίθεση μέσω διαδικτύου, η οποία έχει τον προφανή στόχο να με συκοφαντήσει, να με διασύρει και να με μειώσει προσωπικά.
Ως δημόσιο πρόσωπο επί 20 χρόνια γνωρίζω από κριτική (καλοπροαίρετη ή μη ) , απο "χτυπήματα κάτω από τη μέση" και παντός είδους βολές.
Στα 45 μου χρόνια όμως δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω σε κανέναν και σε τίποτα να με προσβάλει, ειδικά σε θέματα για μένα αξιακά αδιαπραγμάτευτα.
Ο χρόνος -λίγες μόνο ώρες πριν τις εκλογές των πολυτέκνων- καταδεικνύει προφανέστατα τις σκοπιμότητες που υπάρχουν. Αλλά και σε όποιον χρόνο αν συνέβαινε κάτι τέτοιο η αντίδραση μου θα ήταν ίδια.
Η καταγγελία λοιπόν που έκανε μέσω Facebook ο κ. Χρ. Ρουγκάλας και την οποία κάποιοι με πολύ "χαρά" αναπαρήγαγαν είναι ψευδής, συκοφαντική, δυσφημιστική, αήθης κι απαράδεκτη .
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσω αυτό το γεγονός αναπάντητο . Μόνο που εγώ δεν έχω συνηθίσει σε τακτικές και πρακτικές πεζοδρομίου . Θα απευθυνθώ στην αρμόδια αρχή που είναι η δικαστική. Ήδη ο Δικηγόρος μου συντάσσει μηνύσεις και αγωγές γιατί όλα έχουν ένα όριο!

Επίσης δηλώνω δημόσια, ότι όποιο ποσό τυχόν εκδικαστεί -είτε μου κάνουν την τιμή οι Πολύτεκνοι να με εκλέξουν Πρόεδρο την Κυριακή είτε όχι- θα το δώσω στην Πολυτεκνική Οργάνωση.
(Τέλος , για οποίους αφορά, σας παρακαλώ όπως αποσύρετε την δική σας συγκεκριμένη δημοσίευση που αφορά το πρόσωπο μου.)"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις