Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μέλη του Αθλητικού Σωματείου της ΦΙΛΜΠΑ οι BIKERBOYZ

Μέλη του Αθλητικού Σωματείου της ΦΙΛΜΠΑ ...

Στόχος είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου

Η ομάδα BIKERBOYZ ανακοίνωσε την προσχώρησή της στο Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ.
Απο σήμερα 5/03 το Biker Boyz Team Patras είναι πλέον και επίσημα ομάδα μοτοσυκλετιστών της Πάτρας καθώς ανήκει πλεον στην ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας).

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των διαχειριστών της ομάδας και του εκπρόσωπου της ΦΙΛΜΠΑ (Μάρκο Καπετανάκη) συζητήθηκαν όλα τα διαδικαστηκά θέματα αλλά και διευκρινήστηκαν όλες οι απορίες που είχε η ομάδα.

Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να δυναμώσει το BIKER BOYZ ώστε να αναδείξει αρχικά την πόλη μας (Πάτρα) αλλά και να υποστηρίξει με τα δίτροχα και την παρουσία μας, οποιαδήποτε κίνηση προς όφελος του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Στόχος είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου γύρω από το χώρο μας δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για το αύριο του αναβάτη – οδηγού.

Σίγουρα μια τέτοια κίνηση θα αποτελεί ένα μικρό βήμα προς το καλύτερο μέλλον για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό της περιοχής μας και σίγουρα θα απολαύσουμε ένα δυνατό θέαμα στο 5o Patras Motor Show.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πάτρα: Αγαπούν τις μηχανές και την αδρεναλίνη, έφτιαξαν την ...ομάδα τους και ετοιμάζουν με...γκάζια φιλανθρωπικές δράσεις ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports