Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έξαλλος ο πρίγκιπας Κάρολος με τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον

Έξαλλος ο πρίγκιπας Κάρολος με τους γονε...

Σκοτώνονται οι συμπέθεροι

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως δεν διαφέρει σε τίποτα από τις άλλες των κοινών θνητών...

Αυτή τη φορά αφορμή ήταν ο οικογενειακός καβγάς μεταξύ των γονιών του πριγκιπικού ζευγαριού (Γουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον) για τον εγγονό, πρίγκιπα Τζορτζ.

Και μπορεί η συγκεκριμένη οικογένεια να μην τσακώνεται για το όνομα, καβγαδίζουν όμως για το ποιος θα είναι περισσότερες ώρες μαζί με τον μικρούλη Τζορτζ.

Τα παράπονα εκφράζονται από την πλευρά του πρίγκιπα Καρόλου. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Τζορτζ έσπευσε να δηλώσει ότι πρόκειται για μια «μοναδική στιγμή στη ζωή του». Δεν ήξερε, όμως, ότι δεν θα... μοιραστεί στιγμή μαζί του.


Δύο χρόνια μετά τη δήλωσή του αυτή, πυκνώνουν οι φήμες στη Βρετανία για τις κακές σχέσεις που έχει ο πρίγκιπας Κάρολος με την οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον, που ουσιαστικά έχει αναλάβει την ανατροφή του πρίγκιπα Τζορτζ, κάνοντας πολλούς να μιλούν για... μιντλετονοποίηση του μικρού.

«Ποτέ δεν μου επιτρέπουν να βλέπω τον εγγονό μου», φέρεται να παραπονέθηκε πρόσφατα σε φιλικό του πρόσωπο ο πρίγκιπας Κάρολος. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, σημειώνει η Daily Mail, περνά όλο και περισσότερο χρόνο με τους Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, γονείς της Κέιτ, με τους οποίους πρόσφατα, μάλιστα, έκανε 15ήμερες διακοπές στο εξωτικό νησί Μιστίκ της Καραϊβικής.

«Η Κάρολ ελέγχει και επιβάλλει στον πρίγκιπα Τζορτζ τι θα κάνει, από το πότε θα κοιμηθεί μέχρι το τι θα φάει. Συμπεριφέρεται σαν βασίλισσα», τονίζει χαρακτηριστικά πηγή προσκείμενη στον πρίγκιπα Κάρολο, συμπληρώνοντας ότι η κόρη του ανθρακωρύχου (η μητέρα της Μίντλετον) δεν έχει τίποτα κοινό με τη σύζυγο του Καρόλου, Καμίλα.


Η αλήθεια είναι, σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, ότι ελάχιστες φορές, αν όχι καμία, Γουίλιαμ και Κέιτ επισκέφθηκαν το Gloucestershire home όπου μένει ο πρίγκιπας Κάρολος. Πάντως, δεν λείπουν οι εκτιμήσεις ότι για την τροπή αυτή των σχέσεων ευθύνεται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος δεν θέλει ο γιος του να λάβει την ίδια καταπιεστική ανατροφή με τη δική του.

Κέιτ Μίντελτον και Γουίλιαμ περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο σπίτι τους στο Ανμερ Χολ, λόγω των υποχρεώσεων του πρίγκιπα στην Αεροπορία. Οι Μίντλετονς είναι συχνοί επισκέπτες του ζευγαριού, και μάλιστα φέρονται να διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην οργάνωση του νοικοκυριού. Ασχολίαστο, φυσικά, δεν έμεινε το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα τα πέρασαν εκεί, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ οργάνωσε χριστουγεννιάτικο γεύμα για την Κάρολ και τον Μάικλ, αντί να γευματίζει με τη γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ, όπως παραδοσιακά κάνουν κάθε χρόνο.

 

Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight