Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προκαλούν ανατριχίλα οι νέες πληροφορίες για τη δράση του παιδόφιλου

Προκαλούν ανατριχίλα οι νέες πληροφορίες...

Είχε επαφές με δεκάδες παιδάκια

Σοκάρει το Πανελλήνιο η δράση του παιδόφιλου του Περιστερίου καθώς στο φως έρχονται κι άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δυστυχώς, όπως αποκαλύπτεται ο 40χρονος Φίλιππος Λεβέντος είχε επαφές με δεκάδες παιδάκια καθώς η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δέχεται σοβαρές καταγγελίες από γονείς οι οποίοι λέν εότι βρήκαν στον υπολογιστή των παιδιών τους e-mail του «τέρατος».

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για την ύπαρξη τριών ανήλικων που πιθανότατα γνώρισαν τον παιδόφιλο. Όπως αναφέρει το newsit, αστυνομικοί ήλθαν σε επαφή με τους γονείς, και κατάλαβαν πως οι καταγγελίες είναι σοβαρές, μιλώντας παράλληλα και με τα ίδια τα παιδιά. Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες και ενημερώθηκε επί τούτου η 10η Ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται με πάσα σοβαρότητα την υπόθεση. Αν χρειαστεί είναι δυνατόν να εξεταστούν τα παιδιά από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 40χρονος έχει ασελγήσει, ή ακόμα εάν έχει βιάσει τα τρία ανήλικα αγόρια.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Από την στιγμή που δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του παιδεραστή, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έχει δεχθεί πάνω από 40 καταγγελίες γονιών, που πιστεύουν από μηνύματα που έχουν βρει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των παιδιών τους ότι είχαν τουλάχιστον διαδικτυακή επικοινωνία με τον συγκεκριμένο “άνθρωπο”.

Κατά συνέπεια η δήλωση του Υποστράτηγου και Διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, την οποία έκανε κατά την παρουσίαση τις σύλληψης του παιδεραστή στους Αστυνομικούς συντάκτες, λέγοντας ότι: “...εκτιμούμε πως τα θύματα του δράστη είναι εκατοντάδες καθώς φέρεται να είχε τουλάχιστον πέντε ραντεβού την ημέρα, με ανήλικα αγόρια”, δυστυχώς φαίνεται να παίρνει “σάρκα και οστά”, συγκλονίζοντας εκ νέου το πανελλήνιο για την δράση του “δράκου” του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις