Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπερλουσκόνι: Απόψε έχω δύο μωρά, μία δημοσιογράφο και μία Βραζιλιάνα - Έτσι κανόνιζε τα πάρτι ο Καβαλιέρε

Μπερλουσκόνι: Απόψε έχω δύο μωρά, μία δη...

Οι αποκαλύψεις της εφημερίδας La Repubblica

Χιλιάδες σελίδες, ώρες τηλεφωνικών συνομιλιών και δύο βασικοί πρωταγωνιστές: Ο Σίλβιο Μπερλούκονι, πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, και ο Τζανπάολο Ταραντίνι, επιχειρηματίας και υπεύθυνος να καλεί όμορφες παρουσίες στα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα του επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς.

Παρότι έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που πραγματοποιήθηκαν οι κλήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες, η ιταλική La Repubblica δημοσιεύει μία σειρά από τις έπειτα από εντολή Ιταλών εισαγγελέων καταγεγραμμένες συνομιλίες τους, όπου αποκαλύπτεται ο τρόπος με τον οποίο «έκλειναν» οι καυτές επισκέψεις συνοδών, μοντέλων και επίδοξων τηλεοπτικών αστέρων στις πολυτελείς βίλες του πρώην Καβαλιέρε.

«Πρόεδρε, σας κάλεσα για να σας πως ότι μου τηλεφώνησε η Φραντσέσκα και με ρώτησε αν μπορεί να φέρει δύο πολύ όμορφες φίλες της», ακούγεται να λέει ο Ταραντίνι και ο Μπερλουσκόνι από την άλλη πλευρά της γραμμής να απαντά: «Πολύ ωραίες; Νομίζω πως ναι».

Συνεχίζοντας, εξηγεί πως στη βίλα θα παραβρίσκονται ο Ταραντίνι, ο ίδιος, ο Κάρλο Ροσέλα, πρόεδρος της εταιρίας παραγωγής ταινιών Medusa ιδιοκτησίας του, ο Φαμπρίτζιο Ντελ Νότσε, διευθυντής της Rai1 και ένας υπεύθυνος για το ψυχαγωγικό κομμάτι της Rai.



Ο Μπερλουσκόνι, μάλιστα, καλεί τον Ταραντίνι να εξηγήσει στα κορίτσια πόσο σημαντικοί θα είναι οι άνδρες, τους οποίους θα συναντήσουν.

«Τα κορίτσια θα ξέρουν ότι μπροστά τους βρίσκονται άνδρες που μπορούν να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Εσύ θα είσαι από νέους και οι υπόλοιποι εμείς θα είμαστε γέροι. Αλλά γέροι με εξουσία», συνεχίζει ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Την ίδια στιγμή, εξηγεί στον επιχειρηματία πως το βράδυ θα είναι καλεσμένες δύο ακόμα νεαρές, λέγοντάς του: «Απόψε έχω δύο μωρά που δε βλέπω εδώ και καιρό. Μία δημοσιογράφο από την Rai, που καλύπτει αθλητικά από τη Νάπολη, πολύ συμπαθητική και γλυκιά και ένα άλλο μωρό 21 ετών, Βραζιλιάνα, που μου κλαιγόταν στο τηλέφωνο ότι την έχω ξεχάσει και, λοιπόν, την καλώ».

Σε δεύτερη συνομιλία, πάντως, και λίγο μετά το σάλο που είχε προκύψει το 2009 για τα ροζ πάρτι του στις βίλες του, ο Μπερλουσκόνι ακούγεται να λέει στον Ταραντίνι πως οι φήμες ότι προσκαλεί ανήλικες στο σπίτι του είναι ψευδείς.

«Αυτά τα ψέματα είναι τρελά, βλέπω σε όλα τα διεθνή πρακτορεία ότι κατηγορούμαι πως συχνάζω με ανήλικες. Είναι τρέλα», λέει ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός και προσθέτει πως στο κόμμα του δεν υπάρχει ούτε μία τηλεπερσόνα, αναφέροντας τις περισσότερες γυναίκες πρώην βουλευτές τους και χαρακτηρίζοντάς τις «καλύτερες βουλευτές σε ολόκληρη τη Βουλή». Βέβαια, αναφέρεται και στην Μάρα Καρφάνια, η οποία εξελέγη έπειτα από πολύχρονη τηλεοπτική παρουσία.

Λίγους μήνες νωρίτερα, μία ακόμα συνομιλία ανάμεσα στους δύο άνδρες πραγματοποιείται, με τον Μπερλουσκόνι να διαμαρτύρεται στον Ταραντίνι πως υποφέρει από πόνο στη μέση.

Ο επιχειρηματίας έχει έτοιμο το… φάρμακο και σπεύδει να του το προτείνει: «Θα σας στείλω ένα αγγελούδι και θα σας κάνει να περάσει ο πόνος στη μέση», με τον Μπερλουσκόνι να ανταπαντά: «Πράγματι. Θα περάσει ο πόνος» και καταλήγει ζητώντας να του στείλει δύο ή τρεις γυναίκες. 

«Το πρόβλημά μου είναι ότι με ερωτεύονται οι γυναίκες»

Σε μία ακόμα συνομιλία με ημερομηνία 4/11/2008 ο Μπερλουσκόνι δέχεται ένα τηλεφώνημα από μία γυναίκα, αυτή τη φορά.

«Πρόεδρε, είμαι η Μπάρμπαρα. Σας περιμένουμε. Είμαστε στο τραπέζι. Λείπετε μόνο εσείς», ακούγεται να λέει η γυναίκα, με τον Μπερλουσκόνι να της λέει γελώντας: «Τότε, έρχομαι. Να φάτε παγωτό».

Την επομένη του… δείπνου, ο Μπερλουσκόνι καλεί τον Ταραντίνι για να μάθει τι εντυπώσεις είχαν οι νεαρές προσκεκλημένες του από την βραδιά.

«Μα τι κάνετε στα κορίτσια; Είναι όλες ενθουσιασμένες. Πιστέψτε με πρόεδρε, το λένε πραγματικά. Μου λένε “Τζανπάολο, δεν έχω γνωρίσει ποτέ έναν άνθρωπο τόσο γλυκό στη ζωή μου”. Μετά ερωτεύονται. Αυτό είναι πρόβλημα», λέει ο επιχειρηματίας και ο επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς απαντά με σιγουριά: «Αυτό ήταν πάντα το πρόβλημά μου. Είναι κάτι που με ακολουθεί μία ζωή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight