Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

ΔΕΙΤΕ τί ακίνητα μπορείτε να αγοράσετε με $1 εκατ. σε όλο τον κόσμο

ΔΕΙΤΕ τί ακίνητα μπορείτε να αγοράσετε μ...

Από το Μονακό μέχρι το Χονγκ Κονγκ

Ένα εκατομμύριο δολάρια δεν έχει πλέον την αξία που είχε κάποτε, ειδικά στις πολυτελείς αγορές ακινήτων στον κόσμο. Σύμφωνα με νέα έρευνα της Knight-Frank, με 1 εκατ. δολάρια μπορεί κάποιος να αγοράσει μόνο 17 τετραγωνικά μέτρα στο Μονακό, την πιο ακριβή αγορά ακινήτων του κόσμου, όπως μετράται με βάση το μέσο κόστος ανά τετραγωνικό πόδι.

Το Χονγκ Κονγκ κατέλαβε τη δεύτερη θέση, με 1 εκατ. δολάρια μπορεί κάποιος να αγοράσει μόνο 20 τετραγωνικά μέτρα. Στο Λονδίνο, με αυτά τα λεφτά θα πάρετε 21 τετραγωνικά μέτρα.

Μετά το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, με 1 εκατ. δολάρια να σας δίνουν 34 τετραγωνικά μέτρα το οποίο είναι, φυσικά, ένα πολυτελές οίκημα σε σύγκριση με τα νέα μικρά διαμερίσματα της πόλης.

Το Κέιπ Τάουν, η Νότια Αφρική και το Ντουμπάι παραμένουν ακόμα οι πραγματικές ευκαιρίες, όταν πρόκειται για πολυτελή ακίνητα σε όλο τον κόσμο. Το 1 εκατ. δολάρια σας δίνουν 204 τετραγωνικά μέτρα στο Κέιπ Τάουν και 145 τετραγωνικά μέτρα στο Ντουμπάι.

Όσον αφορά στην τιμή ανάπτυξης, ωστόσο, η Νέα Υόρκη βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου για προνομιακή ιδιοκτησία σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με την Knight Frank. Οι τιμές αυξήθηκαν 18% στη Νέα Υόρκη το 2014.

Το Άσπεν και το Κολοράντο, κατέλαβαν τη δεύτερη θέση, με τις τιμές τους να έχουν αυξηθεί έως και 16%. Το Μπαλί, η Ινδονησία, η Κωνσταντινούπολη και το Αμπού Ντάμπι συμπλήρωσαν τις πέντε κορυφαίες θέσεις με τις υψηλότερες τιμές.

 

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά