Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Ο άθλος του Ερμή Πατρών

Βόλεϊ: Ο άθλος του Ερμή Πατρών

Η παραμονή του στην Α2 Εθνική

Η ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών λίγες αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής των ανδρών έχει κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία, καταφέρνοντας κυριολεκτικά να αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη.

Και αυτό γιατί το καλοκαίρι ήταν άγνωστο ακόμη και το αν η ομάδα θα καταφέρει να συμμετάσχει στην κατηγορία, ενώ μέχρι και λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία δεν είχε ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή.

Αρχικά ο σχεδιασμός ήθελε τον Σπύρο Χρυσανθακόπουλο να είναι στην τεχνική ηγεσία, αλλά τελικά τις τελευταίες αγωνιστικές ο έμπειρος παίκτης ξαναφόρεσε την φανέλα της ομάδας και τη βοήθησε σημαντικά στην παραμονή της, ενώ ο ...μάγος του Ερμή φέτος ήταν ο Μανώλης Συνοδινός.

Ο έμπειρος κόουτς με τους αθλητές τους κατάφεραν να διαψεύσουν όλους όσους πίστευαν ότι ο Ερμής θα ήταν μία από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Β’ Εθνική και από την περασμένη Κυριακή πανηγυρίζουν την παραμονή τους.

Μία παραμονή που θα οριστικοποιηθεί και μαθηματικά το Σάββατο με τη δεδομένη νίκη της πρωτοπόρου Παναχαϊκής επί της Φθίας.

Νίκη παραμονής για τον Ερμή Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports