Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ερασιτεχνικό: Ψήφισαν τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος

Ερασιτεχνικό: Ψήφισαν τον πολυτιμότερο π...

Ο νικητής είναι ο Θανάσης Παπουτσής

Αν και το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού έχουν απομείνει οκτώ αγώνες η εφημερίδα «Μatch Αχαΐας» κατέγραψε την άποψη ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων για τον MVP του πρωταθλήματος.

Το γκάλοπ  για το «ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του φετινού πρωταθλήματος» ανέδειξε τελικά νικητή.

And the winner is… Θανάσης Παπουτσής!

Ο Θανάσης Παπουτσής είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, σκοράροντας κατά ριπάς την φετινή σεζόν, κατέχοντας την πρώτη θέση των σκόρερ (14 γκολ).

Ο έμπειρος επιθετικός της Δόξας Παραλίας, δείχνει για μια ακόμη σεζόν τα σημάδια της εκτελεστικής του δεινότητας και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας του. Θα είναι πιθανόν και ο άνθρωπος που θα την οδηγήσει στην παραμονή στην κατηγορία.

Bασίλης Τσόκρης (πρόεδρος Άρη Πατρών)

«Γιάννης Βογιατζής»

«Θεωρώ MVP τον Γιάννη Βογιατζή. Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές σαν αυτόν με τις παραστάσεις που έχει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και με τον σεβασμό που έχει κερδίσει από τους πάντες. Θεωρώ ότι είναι ο πιο ολοκληρωμένος σε όλα».

Χρήστος Παπαδιονυσίου (ποδοσφαιριστής Ακράτας)

«Θανάσης Παπουτσής»

«Θεωρώ ότι ο Θανάσης Παπουτσής είναι ο MVP γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Έχει επιστρέψει από τραυματισμό στο γόνατο και τα πηγαίνει περίφημα».

Θόδωρος Πατρώνης (προπονητής Κεραυνού)

«Θανάσης Χάχαλης»

«Θα πω τον Θανάση Χάχαλη, που έχει εξαιρετική παρουσία σε όλα τα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας και είναι βασικός συντελεστής για τη πορεία της ομάδας μου».

Βαγγέλης Ντεμάι (ποδοσφαιριστής Δόξας Παραλίας)

«Θανάσης Παπουτσής»

«O MVP είναι από την ομάδα μου και δεν είναι άλλος από τον Θανάση Παπουτσή. Παίκτης πολυτέλεια για την κατηγορία. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και αυτό λέει πολλά».

Θόδωρος Σαμπανέι (ποδοσφαιριστής Θύελλας Πατρών)

«Θόδωρος Μιχαηλίδης»

«Η άποψή μου είναι ότι έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα ο Θόδωρος Μιχαηλίδης. Παίκτης που κάνει πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο. Έπρεπε να παίζει σε μεγαλύτερη κατηγορία».

Κωνσταντίνος Τσιπιανίτης (προπονητής Δόξας)

«Θανάσης Παπουτσής»

«Νομίζω ο Θανάσης Παπουτσής. Πρώτο σκόρερ παίζοντας σε ομάδα που κινδυνεύει δεν βρίσκεις εύκολα. Τα γκολ του κρατούν την ομάδα της Δόξας Παραλίας σε θέση παραμονής. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για τον Κώστα Κουκή του Αχαιού».

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος (ποδοσφαιριστής Ατρομήτου)

«Θέμης Τζουραμάνης»

«Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος όλων είναι ο Θέμης Τζουραμάνης του Πάτραι. Γιατί έχει τόση άνεση στο παιχνίδι του που την εκπέμπει σε όλη την ομάδα και είδαμε όλοι το Πάτραι πόσο καλά πάει με παιδιά χωρίς μεγάλη εμπειρία».

Χρήστος Λούβαρης (παράγοντας Διαγόρα)

«Θανάσης Παπουτσής»

«Θεωρώ ότι είναι ο Θανάσης Παπουτσής. Με τα γκολ που έχει πετύχει έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα του στην «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Είναι πρώτος σκόρερ και δεν παίζει στην πρωτοπόρο ομάδα η σε κάποια που διεκδικεί το πρωτάθλημα αυτό δεν είναι σύνηθες».

Πηγή: patragoal.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports