Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει ναρκωτικά και έχει κλέψει γυναίκα φίλου μου»

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω κάνει ναρκωτικά κα...

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο ηθοποιός

Διατεθειμένος να βάλει τον κόσμο στον κόσμο του και να δείξει πτυχές του χαρακτήρα και της ζωής του που δεν είχαν δει το φως εμφανίζεται ο ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας. Γιατί βρέθηκε σε ψυχολόγο, πότε έκανε ναρκωτικά και η ποικιλία της ερωτικής ζωής του.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του στο Εγώ, οι γονείς του τον οδήγησαν σε ψυχολόγο, γιατί όπως λέει «Νομίζω ότι συνηθίζεται να πηγαίνουν τα περισσότερα παιδιά, ίσα ίσα για να διαπιστώσουν αν έχουν καμία τάση, κάποια υποβόσκουσα ψύχωση.

Το μόνο που μου διέγνωσε ο γιατρός ήταν νευρικότητα. "Είσαι νευρικός", μου είπε. "Χαίρω πολύ", του απάντησα».

Οι προσωπικές ερωτήσεις οδήγησαν στο αν ήταν από εκείνους που στην εφηβεία τους δοκίμασαν ναρκωτικά και η απάντηση του ήταν «ναι».

Σε αυτό το σημείο πήρε θέση σχετικά με την νομιμοποίηση των ελαφρών ναρκωτικών και στην Ελλάδα, όπως αρχίζει να ισχύει και στις ΗΠΑ, λέγοντας ότι τον βρίσκει σύμφωνο:

«Το πείραμα εξάλλου, έχει ήδη γίνει στο Άμστερνταμ και ήταν πετυχημένο. Και τουρισμό έφερε, και χρήματα στο κράτος. Αφού το κάνει ο πολύς κόσμος, γιατί να γίνεται παράνομα να κερδοσκοπούν κάποιοι από αυτό; Γιατί να θησαυρίζουν από το βρώμικο εμπόριο οι μαυραγορίτες;».

Η ερωτική ζωή

«Δεν το έχω καταλάβει αν μου έχουν κλέψει ποτέ τη γυναίκα. Εγώ, ναι, έχω κλέψει γυναίκα φίλου μου». «Αν συγκρίνεις τον ρόλο μου στην παράσταση «Πριν το χάραμα» με τον εαυτό του, θα πω ότι εκείνος είναι αριβίστας.

Θα έκανε τα πάντα για να ανέβει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το μόνο κοινό μου με τον ήρωα είναι η ποικίλη ερωτική ζωή».

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight