Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα :Ο Υποστράτηγος πλέον Ανδρέας Αποστολόπουλος αποχωρεί από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. και αναλαμβάνει στη Λαμία

Δυτική Ελλάδα :Ο Υποστράτηγος πλέον Ανδρ...

Το ευχαριστήριο μήνυμά του

Μετά την κρίση των Υποστρατήγων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Ταξιάρχων της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Δημήτριου Τσακνάκη και τη συμμετοχή των Αντιστρατήγων του Σώματος Κωνσταντίνου Τσουβάλα και Εμμανουήλ Κατριαδάκη.

Το Ανώτατο Συμβούλιο έκρινε προακτέο στο βαθμό του Υποστράτηγου τον Γενικό Περιφερειακό διευθυντή δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Αποστόλοπουλο, ο οποίος μετά τις αποφάσεις μετατίθεται στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος, ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, αποχωρώντας και  στο ευχαριστήριο μήνυμά του τονίζει:


"Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και την βαθειά μου ικανοποίηση προς όλους εσάς, αξιωματικούς, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης  Δυτικής Ελλάδας, για την αγαστή συνεργασία μας και για το σημαντικό έργο που επιτελέσατε.

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους όλων των Αρχών και Φορέων, των Μ.Μ.Ε. και τους πολίτες της Περιφέρειας μας, τόσο για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όσο και για τη σημαντική στήριξη σας, στο καθημερινό μας έργο.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και πρόοδο και να προτρέψω τους συναδέλφους μου να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση το έργο τους, όχι μόνο για το καλό του Σώματος αλλά , κυρίως , για το καλό της Κοινωνίας μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kρίσεις ΕΛ.ΑΣ:Ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας-Αχαΐα:Ποιοι προάγονται,ποιοι παραμένουν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις