Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σκληρή στάση της Αγγελικής από το Αίγιο: «Δεν απολογούμαι, δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία, δηλώνω αναρχική» – Οδηγείται στις φυλακές μαζί με τον συνεργό της

Σκληρή στάση της Αγγελικής από το Αίγιο:...

Αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι δυο κατηγορούμενοι ως συνεργοί του Χριστοδούλου Ξηρού, οι οποίοι απολογήθηκαν ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή. Πρόκειται για την 23χρονη Αγγελική Σπυροπούλου και τον 39χρονο «Ιάσονα», που φέρεται ως στενός συνεργάτης του Χριστοδούλου Ξηρού.

Και οι δύο έδωσαν τυπικές απολογίες, αρνούμενοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Ευτύχιου Νικολόπουλου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική τόνισε στον ανακριτή: «Δεν απολογούμαι, δεν αναγνωρίζω τη διαδικασία, δηλώνω αναρχική».

Η 22χρονη μετέχει εδώ και τέσσερις ημέρες μαζί με τα έγκλειστα μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» σε απεργία πείνας για την «άδικη και παράνομη», όπως ανέφερε στον ανακριτή, προφυλάκιση της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου και της 26χρονης συντρόφου τού Γεράσιμου Τσακαλου.

«Η Αγγελική Σπυροπούλου στάθηκε περήφανα και θαρραλέα απέναντι στους δικαστές», τόνισε ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Θυμίζουμε ότι η 22χρονη Αγγελική αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο καθώς της αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην οργάνωση της επιχείρησης «Γοργοπόταμος» που φέρονται να σχεδίαζαν από κοινού μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς με τον Χριστόδουλο Ξηρό για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού έγκλειστων μελών της οργάνωσης.

Ο 39χρονος, που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο ως συνεργός του Ξηρού και φέρεται να είχε την κωδική ονομασία «Ιάσονας» στην επιχείρηση που σχεδίαζαν, ανέγνωσε ένα κείμενο με τις θέσεις του ενώπιον του ανακριτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις