Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το ανατριχιαστικό προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook - Οι γείτονες έγραφαν απο καιρό ...παιδεραστής αλλά...

Το ανατριχιαστικό προφίλ του παιδόφιλου ...

Σοκαριστικές φωτογραφίες και αναρτήσεις

Ανατριχιαστικές φωτογραφίες και αναρτήσεις που σοκάρουν εμφανίζονται στο προφίλ του συλληφθέντα Φίλιππου Λεβέντου που συνελήφθη από τις αρχές, λίγο πριν βιάσει έναν 13χρονο.

Ο δράστης χρησιμοποιούσε στο facebook το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνος Γεωργιαδάκης».

Ανατριχιαστική είναι η μεγάλη φωτογραφία που έχει στο προφίλ του και η οποία φαίνεται να δείχνει έναν ανήλικο να πίνει ποτό σε μπαρ ενώ γύρω του είναι μαζεμένοι  διάφοροι «ύποπτοι» τύποι.

Σύμφωνα με το Έθνος, ακόμα και η λίστα φίλων του χρήστη, αποτελείται κατά κύριο λόγο από ανήλικα παιδιά, ενώ στις σελίδες που αρέσουν στον χρήστη εμφανίζονται δύο με τίτλο «ομοφυλόφιλοι νέοι 13-16» και «ομοφυλόφιλοι νέοι Greece».

Αυτό που σοκάρει ακόμη περισσότερο είναι η ανάρτηση που είχε κάνει στις 14 Φεβρουαρίου στην οποία έγραφε ωμά: «Ποιος μπέμπης είναι για π... σήμερα;».

Σοκάρει επίσης το γεγονός ότι η σοκαριστική δραστηριότητα του ήταν γνωστή στη γειτονιά που διατηρούσε το μινι μάρκετ. Μάλιστα πάνω στον τοίχο του καταστήματος τους κάποιοι είχαν γράψει πολλές φορές τη λέξη ¨παιδεραστής», την οποία έσβηναν οικείοι του.

«Τον είχαν καταλάβει. Όμως αντί να πάνε στην Αστυνομία έγραφαν παιδεραστής στο τοίχο» δηλώνει γείτονας του στην Espresso.   Ωστόσο παραμένει άγνωστο με πόσα παιδιά τελικά είχε συναντηθεί από κοντά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις