Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Προτεραιότητα Δήμου και Περιφέρειας η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος!

Πάτρα: Προτεραιότητα Δήμου και Περιφέρει...

Οι δύο πλευτές είχαν συνάντηση όπου συζητήθηκε το θέμα

Οι συνοικίες έχουν προτεραιότητα και στην γνωμοδοτική πρόταση του περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα συμφώνησε και ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Πρόκειται για τη νέα συνάντηση των δύο ανδρών κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκε στο επίκεντρο η προετοιμασία των έργων που θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση στην Προγραμματική Περίοδο 2014 - 2020.

Το thebest.gr μίλησε με τον αντιδήμαρχο Χρήστο Κορδά ο οποίος μας επιβεβαίωσε τα όσα διεμήφθησαν. Αυτός ήταν ο βασικός άξονας των συζητήσεων σε πρόσφατη συζήτηση για τα μελλοντικά έργα στην περιφέρεια και ειδικότερα στον δήμο Πατρέων, ενώ ο βασικός προβληματισμός ήταν για άλλη μια φορά η χρηματοδότηση.

Οι παράγοντες του Δήμου εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τις επόμενες αστικές αναπλάσεις ενώ στις προθέσεις τους περιλαμβάνονται εκτός των άλλων, έργα όπως η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος, η ανάπλαση του Δημοτικού Θεάτρου, η νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη αλλά και η πλαζ του ΕΟΤ.

Από την πλευρά της Περιφέρειας έγινε σαφές ότι επειδήεπίκειται η προκήρυξη του νέου προγράμματος, είναι πολύ σημαντικό για το Δήμο να έχει ώριμες προτάσεις που να μπορούν να προωθηθούν γρήγορα.

Την ίδια στιγμή έγινε και μια επισκόπηση της πορείας των έργων που είναι ενταγμένα στο τρέχον ΕΣΠΑ όπως η διάνοιξη της Κανακάρη, τα έργα αποχέτευσης, αλλά και οι τρέχουσες αστικές αναπλάσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις