Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Αχαϊκό Εντελβάις συμμετείχε και φέτος με νέα προϊόντα στην ARTOZA - ΦΩΤΟ

Το Αχαϊκό Εντελβάις συμμετείχε και φέτος...

Δραστηριοποιείται τα τελευταία 40 χρόνια

Το Αχαϊκό Εντελβάις συμμετείχε και φέτος στην 14η ARTOZA που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo με μια σειρά από νέα προϊόντα.
Η εταιρεία Αχαϊκό Εντελβάις ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια και σήμερα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, παγωτού γλυκού και αρτοσκευασμάτων αποδεικνύοντας ότι η ανάπτυξη μιας εταιρείας μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και σε δύσκολες οικονομικές περιόδους όπως αυτή που διανύει η χώρα μας.

«Τα τελευταία χρόνια κινηθήκαμε με προσεκτικά βήματα προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε τα «δυνατά» μας χαρτιά που δεν είναι άλλα από τα γλυκά και το παγωτό, με μια σειρά από νέες εφαρμογές» μας είπαν σε μια κουβέντα που είχαμε μαζί τους οι ιδιοκτήτες της Εταιρείας, Βενιζέλος και Γιάννης  Μιχαλόπουλος  και συνέχισαν:

«Δημιουργήσαμε νέους τρόπους παραγωγής παγωτού όπως το προβιοτικό παγωτό, ένα προϊόν που σταδιακά κερδίζει  έδαφος και ανοίγει νέους δρόμους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη της εταιρείας, και γι αυτό το σκοπό επενδύσαμε σε νέα τεχνολογία παραγωγής και πετύχαμε ακόμα καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα μας. Τα πολύ θετικά σχόλια που εισπράξαμε κατά την διάρκεια της έκθεσης από τους χιλιάδες επισκέπτες είναι μηνύματα αισιοδοξίας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά