Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Ερυμάνθου φροντίζει 10 πολίτες που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης

Ο Δήμος Ερυμάνθου φροντίζει 10 πολίτες π...

Σήμερα η παρουσιάση του προγράμματος "ΦροντίΖΩ"

Μέσα από το Πρόγραμμα «ΦροντίΖΩ» που υλοποιεί ο Δήμος Ερυμάνθου με εταίρους το Σωματείο «Ίκελος» και την εταιρεία «Δημότης Συμβουλευτική», θα έχουν υποστήριξη οι δημότες που βρίσκονται στα όρια εξαθλίωσης και κοινωνικής απομόνωσης.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα καλύψει τις δαπάνες για τη στέγαση, τη διατροφή, την οικοσυσκευή, την ένδυση – υπόδηση, και τη μετακίνηση 10 συμπολιτών μας που σήμερα ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, ενώ επιπλέον παρέχεται υποστήριξη με τελικό στόχο την ενεργοποίηση και επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Με στόχο τη διατήρηση της αξιοπρέπειας στα άτομα που αναγκάστηκαν να χάσουν τις οικίες τους και σκοπό να αναπτερωθούν οι ελπίδες τους, να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή τους και να δημιουργηθεί η ελπίδα για το αύριο, διοργανώνεται ημερίδα ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης σήμερα και ώρα 20:00 στη Χαλανδρίτσα (αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. – νέο Δημαρχείο), με θέμα: ΣΤΕΓΑΣΗ & ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Δ. ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ – Πρόγραμμα «ΦΡΟΝΤΙΖΩ».

Ειδικότερα για τις δράσεις του προγράμματος και τους δικαιούχους, θα μιλήσουν ο επιστημονικά υπεύθυνος του «ΦροντίΖΩ» κ. Κων/νος Παλαιολόγος - οικονομολόγος, η ψυχολόγος κα Χαρά Γουλιάμη, για τα εργασιακά θέματα ο Δ/ντής της «Δημότης – Συμβουλευτική» κ. Γιώργος Αλμπάνης, ενώ ο Δήμαρχος κ. Θάνος Καρπής και ο Αντιπεριφερειάρχης  Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Αντώνιος Χαροκόπος, θα μιλήσουν για την αναγκαιότητα και σημαντικότητα του Προγράμματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις