Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εισαγγελία: Μας έστειλαν την δικογραφία για τον παιδόφιλο με το ταχυδρομείο- ΕΔΕ γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος

Εισαγγελία: Μας έστειλαν την δικογραφία ...

Φρίκη προκαλούν οι πράξεις του

Για σοβαρή υπόθεση παιδοφιλίας και αποπλάνησης ανηλίκων απολογείται ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας ο 40χρονος, που συνελήφθη στο Περιστέρι.

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις, που αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Εξάλλου, με αφορμή ανακοινώσεις και δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του 40χρονου, ο οποίος φέρεται ως μέλος κυκλώματος παιδεραστών, η Εισαγγελία Πρωτοδικών με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι διατάχθηκε πειθαρχική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθεί αν προκύπτει ολιγωρία υπαλλήλων της Εισαγγελίας για τις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει, ώστε να συλληφθεί έγκαιρα ο δράστης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της εισαγγελίας  έχει ως εξής:
«Στις 25/8/2014 υπεβλήθη στην υπηρεσία μας δικογραφία που αφορούσε στο βιασμό και την αποπλάνηση ανήλικης από άγνωστο δράστη. Η δικογραφία παραδόθηκε απευθείας στον Εισαγγελέα, ο οποίος αυθημερόν έδωσε παραγγελία για την ανακάλυψη του δράστη. Την 23/9/2014 η δικογραφία επανήλθε στην υπηρεσία μας και ζητήθηκε και πάλι απευθείας από τον Εισαγγελέα παραγγελία για τη διερεύνηση των στοιχείων του δράστη μέσω facebook, η οποία δόθηκε αυθημερόν. Η εν λόγω δικογραφία επανυποβλήθηκε στην υπηρεσία μας μέσω ταχυδρομείου αυτή τη φορά, χωρίς κάποια εξωτερική ένδειξη κατεπείγοντος, ως είθισται στις περιπτώσεις αυτές, τον Δεκέμβριο του 2014. Για το λόγο αυτό και με δεδομένο ότι στους Η/Υ της Εισαγγελίας είχε καταχωρηθεί ως δικογραφία με άγνωστο δράστη, η δικογραφία δεν αξιολογήθηκε ως κατεπείγουσα προκειμένου να δοθεί άμεσα στον Εισαγγελέα που τη χειριζόταν για να ασκηθεί η δέουσα ποινική δίωξη».

Διαβάστε επίσης:

Το φορτηγάκι του τρόμου - Εδώ βίαζε τα ανήλικα ο 40χρονος παιδεραστής - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πηγή: ΑΜΠΕ,naftemporiki.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις