Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελεύθερη η 36χρονη κατηγορούμενη στην υπόθεση Ξηρού

Ελεύθερη η 36χρονη κατηγορούμενη στην υπ...

Υποστήριξε ότι έχει φιλική σχέση με τη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου

Ελεύθερη με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε μετά την απολογία της στον εφέτη ανακριτή, η 36χρονη που συνελήφθη το Σάββατο για την υπόθεση Ξηρού και το σχέδιο «Γοργοπόταμος».

Στην γυναίκα, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που χειρίζεται ο εφέτης ειδικός ανακριτής αρμόδιος για θέματα τρομοκρατίας Ευτύχιος Νικόπουλος, στην 36χρονη αποδίδεται ρόλος μεταφορέα προς εξυπηρέτηση του σχεδίου απόδρασης.

Κατά πληροφορίες, η κατηγορουμένη αρνείται την κατηγορία για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση που της αποδίδεται και φέρεται ενώπιον του ανακριτή να υποστήριξε:

«Με τη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου είμαστε γειτόνισσες. Έχουμε φιλική σχέση και ασχολούμαστε ενεργά με τη ζωοφιλία. Επειδή δουλεύω στη Νίκαια μου έδωσε μια τσάντα και μου είπε ότι θα περάσει μια φίλη της να την πάρει από εμένα. Δέχθηκα να την εξυπηρετήσω χωρίς να γνωρίζω τι περιείχε η τσάντα.»

Ενώπιον του ανακριτή απολογείται ο 32χρονος που συνελήφθη το Σάββατο και φέρεται να ήταν συνεργός του βαρυποινίτη Χρ. Ξηρού.

Διαβάστε επίσης:

Τι σχεδίαζε η Αγγελική από το Αίγιο

Το σημείωμα της Αγγελικής "έκαψε" τη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου - Απολογείται την Πέμπτη στον ανακριτή

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις