Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

"Έτσι θα έφτιαχναν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή"

"Έτσι θα έφτιαχναν οι σχέσεις του Ο...

Παρέμβαση στη «Δίκη» για το σκεπτικό της πρόσληψης Τσιριμπή, από τη Νέλλη Μαυρίδου

Παρέμβαση στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ έκανε το βράδυ της Δευτέρας η δημοτική σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου, Νέλλη Μαυρίδου. Παρουσία του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια υποστήριξε πώς προσελήφθη στους Αχαιούς ο γενικός αρχηγός, Ποτής Τσιριμπής και εξήγησε, γιατί οι «κοκκινόμαυροι» θα προβιβαστούν στη Super League!

«Το καλοκαίρι εγώ έφερα σε επαφή τον κύριο Κούγια με τον Ποτή Τσιριμπή τον οποίο γνωρίζω», είπε ο Μαυρίδου και συνέχισε: «Επειδή μου αρέσει να λέω τα πράγματα ως έχουν, φέτος η Παναχαϊκή δεν αδικείται, αλλά ευνοείται.

Ο Τσιριμπής είναι επικεφαλής του συνδέσμου του Ολυμπιακού στη Μάνη. Σκέφτηκα ότι έτσι θα έφτιαχναν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή. Ο Ολυμπιακός θα σταματούσε να αδικεί την Παναχαϊκή και ο κύριος Κούγιας να κατηγορεί τον Ολυμπιακό.

Για τον λόγο αυτό προσελήφθη και όπως φαίνεται ο Τσιριμπής βοηθά πολύ, γιατί από το καλοκαίρι η Παναχαϊκή ευνοείται, δεν αδικείται. Και από ό,τι έχω ακούσει από τις μεταξύ τους συζητήσεις, προβλέπω ότι η Παναχαϊκή θα ανέβει φέτος. Η κυβίστηση άξιζε τον κόπο. Επάξια διεκδικεί τον τίτλο του εθνικού κωλοτούμπα»!

Ο Αλέξης Κούγιας χαμογέλασε αμήχανα και απάντησε:

«Μία πληγωμένη γυναίκα τι μπορεί να κάνει... Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να απαντήσω, γιατί αγαπάμε τη γυναικεία προσωπικότητα».

Πηγή: flnews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports