Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής στο πλευρό των αγροτών της Δυτικής Αχαΐας που επλήγησαν από τον πρόσφατο παγετό

Ο Άγγελος Τσιγκρής στο πλευρό των αγροτώ...

Επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο χωριά της περιοχής

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας στις πρόσφατες εκλογές, Άγγελος Τσιγκρής, το σαββατοκύριακο επισκέφθηκε χωριά της Δυτικής Αχαΐας.

Ο κ. Τσιγκρής είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους κατοίκους της περιοχής και μετεκλογικά, να συζητήσει μαζί τους για τα επιμέρους ζητήματα της περιοχής και να καταγράψει τα αιτήματά τους και τις απόψεις τους, δεσμευόμενος ότι θα είναι πάντα παρών, δίπλα στους για να μεταφέρει τη φωνή τους όπου και όπως, όσο δυνατά και επίμονα, πρέπει.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έθεσαν υπόψιν του κ. Τσιγκρή οι κάτοικοι, είχε να κάνει με τη πρόσφατη μεγάλη καταστροφή των καλλιεργειών εξαιτίας του χιονιά στη Δυτική Αχαϊα, καθώς πρόκειται για μια  περιοχή  στην οποία η αγροτική παραγωγή έχει πρωτεύοντα ρόλο.

Η καταστροφή των οπωροκηπευτικών προϊόντων στη Δυτική Αχαία, όπου η θερμοκρασία έπεσε στους -7 και -8 βαθμούς Κελσίου, άγγιξε το 100%  όπως είπαν οι αγρότες της περιοχής στον κ. Τσιγκρή και οι καταστροφές δεν έγιναν μόνο στις  υπαίθριες καλλιέργειες αλλά και στις προστατευμένες καλλιέργειες σε θερμοκήπια.

Ο Άγγελος Τσιγκρής μίλησε με αρκετούς αγρότες - καλλιέργειες οπωροκηπευτικών και πατάτας της Δυτικής Αχαϊας που επλήγησαν από τον παγετό, επεσήμανε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, ότι παρακολουθεί στενά το θέμα και πιέζει με όλες του τις δυνάμεις και με τις συνεχείς παρεμβάσεις του για την αποκατάσταση των ζημιών και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων αγροτών.

O κ. Τσιγκρής τόνισε ότι οι αποζημιώσεις πρέπει να εξασφαλιστούν για όλους τους παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές, χωρίς εξαιρέσεις ή γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις