Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Βραβείο ετικέτας για την τεντούρα Κάστρο του Χάχαλη

Βραβείο ετικέτας για την τεντούρα Κάστρο...

Το νέο αυτό προϊόν περιέχει φυσικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια κανέλλας και μαστίχας

Κατά την διάρκεια του 4ου Συμπόσιου “Package and Label Innovation” που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, στις 18.2.15, απονεμήθηκαν τα βραβεία του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ετικέτας “Gold Label Awards 2015”.

Στην κατηγορία “Ετικέτες Αλκοολούχων” η εταιρεία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π.ΧΑΧΑΛΗΣ πήρε το 3ο βραβείο για την ετικέτα “ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ με μαστίχα Χίου” (Δημιουργός – Σχεδιαστής: Παναγιώτης Χάχαλης, Εκτύπωση: MultiStick Labels AE), ένα νέο ηδύποτο που είναι συνδυασμός της Τεντούρας Κάστρο με τη μοναδική σε άρωμα και γεύση φυσική μαστίχα Χίου.

Το νέο αυτό προϊόν περιέχει φυσικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια κανέλλας και μαστίχας, για τα οποία εργαστηριακές (in vitro) μελέτες του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, σε συνεργασία με την ποτοποιία ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π. ΧΑΧΑΛΗΣ ΟΕ, έδειξαν αντιοξειδωτική και αντικαρκινική δράση, στα πλαίσια του ερευνητικού Έργου «Χρήση βιολογικά ενεργών αιθέριων ελαίων στην παραγωγή αλκοολούχων ποτών και προϊόντων ζαχαροπλαστικής με πιθανές ευεργετικές ιδιότητες στην υγεία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά